Aprovada l’estratègia del patrimoni natural i la biodiversitat de Catalunya

El 17 de juliol de 2018 el Govern de la Generalitat va aprovar l’Estratègia del patrimoni natural i la biodiversitat de Catalunya, el document de planificació estratègica que defineix el full de ruta de les polítiques de conservació de la natura a Catalunya per als propers anys. L’Estratègia és un document imprescindible per implementar a Catalunya el que estableixen el Conveni de diversitat biològica de Nacions Unides, de 1992, el Pla 2011-2020 que el desplega i l’Estratègia 2020 sobre biodiversitat de la Unió Europea.

Estratègia catalana del patrimoni natural i la biodiversitat

Web de la Generalitat

Noticia desde Unio Europea


One Response to “ Aprovada l’estratègia del patrimoni natural i la biodiversitat de Catalunya”

  1. Ceramic Vs Titanium Flat Irons (3 Novembre, 2018)

    Best Budget Flat Irons

    Departament de Prehistòria –

Deixa un comentari

Si us plau, demostra que no ets un robot * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.