L’equip del Projecte Bastida-UAB rep el premi Laurel en la categoria de ciència i recerca

El 13 de novembre s’entregarà a Múrcia el premi Laurel, atorgat pel Col·legi de Periodistes de la Regió de Múrcia des de fa més de 50 anys, que reconeixerà a la categoria de ciència i recerca les tasques d’investigació, conservació del llegat arqueològic i difusió del coneixement fetes pel Projecte Bastida-UAB.

El Projecte Bastida-UAB  fa una dècada que investiga a Múrcia la formació i el desenvolupament de la societat d’El Argar, una de les més importants dels inicis de l’Edat del Bronze a l’Europa occidental.

Seu de la Bastida
Bastida

Noticia sencera


No Responses to “ L’equip del Projecte Bastida-UAB rep el premi Laurel en la categoria de ciència i recerca”

Deixa un comentari

Si us plau, demostra que no ets un robot * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.