Conferència Pública d’Arqueologia per twitter (PATC)

La tercera Conferència Pública d’Arqueologia per twitter serà el 31 de gener de 2019

El tema de la conferència: L’arqueologia com a narrador d’històries.

L’emoció real que pot envoltar l’arqueologia, tant per als arqueòlegs com per als ciutadans, sovint es desdibuixa pel detall i el temps que implica la recerca i procés de les troballes arqueològiques, la gestió del jaciment, els informes llargs i difícils, els arxius desatesos i els retards. La creació d’una història del vostre treball pot ser un repte, i aquest PATC vol esbrinar si una conferència d’històries arqueològiques, basada en proves arqueològiques, pot involucrar als participants i transmetre el coneixement arqueològic d’una manera que no dilueixi la ciència i el rigor darrere la narrativa.

El hashtag de l’esdeveniment de gener de 2019 serà # PATC3. Si voleu transcriure’s per participar, envieu un correu electrònic a lorna.richardson@uea.ac.uk


Web de la conferencia


No Responses to “ Conferència Pública d’Arqueologia per twitter (PATC)”

Deixa un comentari

Si us plau, demostra que no ets un robot * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.