Canvi climàtic i arqueologia, estan relacionats?

Els museus, els llocs arqueològics i els edificis històrics poques vegades s’inclouen en converses sobre el canvi climàtic, que tendeixen a centrar-se en l’impacte més ampli i en les amenaces globals al nostre món contemporani.

Tot i així, aquestes amenaces tenen un impacte. Des de les pràctiques culturals locals fins a llocs emblemàtics de valor universal excepcional. Es important, doncs, explorar amb més detall la relació entre el nostre patrimoni i el clima global canviant. Les fortes tempestes, les inundacions o la desertificació ja estan destruint jaciments importants a un ritme alarmant.

Header Image Credit : Bjørn Christian Tørrissen –

Noticia sencera


No Responses to “ Canvi climàtic i arqueologia, estan relacionats?”

Deixa un comentari

Si us plau, demostra que no ets un robot * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.