RECREACIÓ D’UNA VIVENDA ARGÀRICA AL JACIMENT DE LA BASTIDA (TOTANA, MURCIA)

RECREACIÓ D’UNA VIVENDA ARGÀRICA AL JACIMENT DE LA BASTIDA (TOTANA, MURCIA)

L’equip de recerca ASOME, del Departament de Prehistòria de la Universitat Autònoma de Barcelona, amb la voluntat de continuar la seva tasca per apropar el coneixement del jaciment de La Bastida (Totana, Murcia) i de la societat argàrica, en general, tot emprant diferents recursos didàctics, va elaborar un projecte per recrear una vivenda de l’època a l’indret. Aquest s’ha realitzat amb participació d’Eduard Miralles, arquitecte de la UPC. Per aquest motiu, i amb la finalitat d’executar la obra, la UAB signà un conveni, el passat mes de març, amb l’Ajuntament de Totana.

La iniciativa pretén esdevenir, doncs, un nou recurs museístic i didàctic que, sota l’emparament científic i professional del Projecte Bastida, permeti als visitants entendre millor como era la vida y la mort pels membres d’aquella societat que va habitar el sud-est peninsular a inicis de l’edat del bronze (2.200 – 1.550 cal ANE).


No Responses to “ RECREACIÓ D’UNA VIVENDA ARGÀRICA AL JACIMENT DE LA BASTIDA (TOTANA, MURCIA)”

Deixa un comentari

Si us plau, demostra que no ets un robot * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.