3es Jornades Nacionals de Patrimoni Etnològic: la interacció entre l’immaterial i el natural.

Des de fa uns mesos la Direcció General de Cultura Popular, Associacionisme i Acció Cultural del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya i l’Ajuntament de la Vall d’en Bas hem estat preparant les 3es Jornades Nacionals de Patrimoni Etnològic: la interacció entre l’immaterial i el natural.

Aquesta edició se celebrarà els propers dies 8, 9 i 10 de juny a Can Trona – Centre de Cultura i Natura de la Vall d’en Bas.

Creiem que hem aconseguit realitzar un programa ambiciós, que vol posar sobre la taula qüestions que cal abordar, i debatre, a nivell nacional. És remarcable, també, que les comunicacions de les jornades seran realitzades per grans experts, com no podia ser d’altra manera, i que, per primer cop, s’inclouen comunicacions de projectes liderats per associacions vinculades al patrimoni i a la seva salvaguarda. En aquesta línia es va plantejar, també, incloure ponents que treballen conceptes similars, però des de diferents disciplines per així poder generar un debat interessant, que ajudi a enriquir i a donar visió global i interdisciplinària al patrimoni cultural i natural.

Per tant, diverses mirades d’un llegat que ens toca i pertoca a tots. Una oportunitat per assistir i participar a unes jornades que aportaran solucions als usos i la gestió del patrimoni.

Per últim, volem destacar, també, la importància d’haver pogut incloure agents culturals i naturals de la comarca de la Garrotxa en les jornades. Alguns ens parlaran de qüestions nacionals i d’altres de locals. Així doncs aquestes jornades també serviran per seguir situant la Garrotxa, que està fent una feina excel·lent, en el mapa cultural de Catalunya.

Adjunt en aquest correu hi trobareu el programa. És imprescindible, encara que sols vingueu a la inauguració a les jornades, omplir la inscripció a les mateixes.

Podeu baixar-vos el programa aquí
Resto a la vostra disposició per a qualsevol dubte.

Moltes gràcies.
Ben cordialment,
Xevi Collell   Director de Can Trona – Centre de Cultura i Natura de la Vall d’en Bas www.cantrona.cat   Tècnic de Cultura, Patrimoni i Comunicació Ajuntament de la Vall d’en Bas www.vallbas.cat   T. 972 69 02 25 T. 606 27 93 33

 


No Responses to “ 3es Jornades Nacionals de Patrimoni Etnològic: la interacció entre l’immaterial i el natural.”

Deixa un comentari

Si us plau, demostra que no ets un robot * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.