Seminari internacional: Ocupació humana i impacte ecològic als Pirineus. Mètodes i problemàtiques de la recerca arqueològica a l’alta muntanya

Hola.

Els propers dies 18 i 19 de maig el Grup d’Arqueologia d’Alta Muntanya hem organitzat el primer Seminari internacional  “Ocupació humana i impacte ecològic als Pirineus. Mètodes i problemàtiques de la recerca arqueològica a l’alta muntanya, que reunirà una bona part dels equips que actualment duen recerques arqueològiques als Pirineus.

Cartell v2_alta

El seminari proposa una visió de síntesi de les aportacions i debats metodològics que ha introduït aquestes recerques i un esment a algunes de les problemàtiques històriques que tracten, a través de tres blocs de continguts: BLOC I. L’entorn paleocolimàtic i paleoecològic de les ocupacions humanes; BLOC II. Metodologies de recerca en arqueologia d’alta muntanya i BLOC III. Algunes problemàtiques històriques en arqueologia d’alta muntanya.

Podeu obtenir més informació a en aquest enllaç  i accedir al díptic del programa en PDF aquí.

Cordialment

Ermengol Gassiot


No Responses to “ Seminari internacional: Ocupació humana i impacte ecològic als Pirineus. Mètodes i problemàtiques de la recerca arqueològica a l’alta muntanya”

Deixa un comentari

Si us plau, demostra que no ets un robot * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.