13 de maig de 2015 eleccions a Director/a del Departament de Prehistòria UAB.

urna

La Comissió Executiva del Departament, tot seguint el mandat del Consell de Departament celebrat el propassat dia 13 de maig de 2015, us convoca a eleccions a Director/a del Departament de Prehistòria.

A tal efecte, us adjuntem la següent documentació:

* hem marcat en vermell els representants dels diferents col.lectius que, en principi i donada la seva situació administrativa, no tindrien dret a vot en aquesta elecció. En tot cas, us demanem que abans del proper 16 de juny ens feu arribar les llistes actualitzades dels vostres representants.


No Responses to “ 13 de maig de 2015 eleccions a Director/a del Departament de Prehistòria UAB.”

Deixa un comentari

Si us plau, demostra que no ets un robot * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.