Crida per publicacions per Estrat Crític

A totes les investigadores i investigadors que esteu treballant aspectes metodològics de l’arqueologia (per exemple: estudis palinològics, anàlisi funcional, etc) us cridem a publicar un dossier en el qual s’exposin els objectius, una proposa metodològica sobre l’obtenció i estudi de les mostres i, si escau, exemples de la seva aplicació. Animeu-vos a publicar a Estrat Crític! Construïm una arqueologia social entre totes!

A todas las investigadoras e investigadores que estéis trabajando aspectos metodológicos de la arqueología (por ejemplo: estudios palinológicos, análisis funcional, etc) os llamamos a publicar un dosier en el cual se expongan los objetivos, una propuesta metodológica sobre la obtención y estudio de las muestras y, si es necesario, ejemplos de su aplicación. ¡Animaros a publicar en Estrat Crític! ¡Construyamos una arqueología social entre todas!

To all researches who are working on methodological aspects of Archaeology (eg. Palinological studies, Functional Analysis, etc) we urge you to publish a dossier in which must be exposed the objectives, a methodological proposal about the sample’s extraction and study and, if necessary, examples of its application. We encourage you to publish in Estrat Crític! We are raising up a social archaeology working together!

263126_138066172940682_8261920_n


No Responses to “ Crida per publicacions per Estrat Crític”

Deixa un comentari

Si us plau, demostra que no ets un robot * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.