convocatoria Retos-Colaboración del Programa Estatal de Investigación

Convocatoria de tramitación anticipada del año 2015 para la concesión de las ayudas correspondientes a la convocatoria Retos-Colaboración del Programa Estatal de Investigación, Desarrollo e Innovación Orientada a los Retos de la Sociedad, en el marco del Plan Estatal de Investigación Científica y Técnica y de Innovación 2013-2016 que s’ha publicat avui al BOE.

El termini oficial de presentació de sol·licitus s’iniciarà el dia 23 de gener de 2015 a les 00.00 hores (hora peninsular) i finalitzarà el dia 24 de febrer de 2015 a les 15.00 hores (hora peninsular

IMPORTANT:

Tots aquells sol·licitants que necessitin la signatura electrònica per la conformitat com a entitat participant al projecte, s’hauran de posar en contacte amb la Subunitat de Projectes (projectes.agr@uab.cat) amb suficient antelació, tenint en compte el procediment de gestió de sol·licituds.

Us adjuntem un document de Preguntes Freqüents, publicat al web del MINECO, on podeu trobar més informació sobre la convocatòria així com el procediment de presentació de sol·licituds a la Sede Electrònica.

Si desitgeu més informació podeu adreçar les vostres preguntes al formulari que trobareu al final de la informació d’aquesta convocatòria, a través del Portal d’Ajuts, Beques i Convocatòries de la UAB


No Responses to “ convocatoria Retos-Colaboración del Programa Estatal de Investigación”

Deixa un comentari

Si us plau, demostra que no ets un robot * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.