Divendres del Patrimoni Cultural de la UAB

El Divendres 19 de Desembre tindrem la darrera sessió dels Divendres del Patrimoni Cultural de la UAB del 2014, organitzada per la CORE en Patrimoni Cultural de la UABCei  amb col·laboració amb el Centre d’Estudis del Patrimoni Arqueològic de la Prehistòria (CEPAP) de la UAB. Aquest cop volem generar un debat entorn a la Didàctica i la Difusió del Patrimoni Cultural.

Per aquest motiu hem convidat a diferents grups de recerca, museus i experiències des del territori per tal de compartir la situació actual i els reptes als que ens haurem d’enfrontar en el futur.

La sessió es desenvoluparà de 10:00 a 14:00 al Centre de Documentació del Modul de Recerca A (2ª planta) de la Universitat Autònoma de Barcelona, just davant de la Biblioteca d’Humanitats. Els ponents seran els següents:

  • Lluís Campins i Helena Minuesa del Museu de Sant Cugat ens introduiran a les experiències que duen a terme des del Museu de Sant Cugat en els aspectes de la didàctica i la difusió.
  • Paloma Gonzalez Marcén i Clara Masriera del Seminari d’Arqueologia i Ensenyament del CEPAP de la UAB especialistes pel que fa a la didàctica del Patrimoni Prehistòric.
  • Joan Pagès i Neus Gonzalez  del Grup de Recerca GREDICS de la UAB treballen des de fa d’anys en la recerca de la didàctica del Patrimoni Cultural
  • Maria Abril de l’Escola de Turisme de la UAB, especialista en guiatge turístic del Patrimoni Cultural.
  • Teresa Blanch, professora de Museologia i Gestió del Patrimoni del Departament d’Art de la UAB i directora del museu de Cardedeu.
  • Joan Santacana i Tània Martínez del Grup de Recerca Dighecs de la UB , grup de referència en els aspectes de la difusió i l’educació del patrimoni
  • Sergi Seguí , Lluís Monfort i Jordi Amigó regidors de Cultura, d’educació i tècnic  de l’Ajuntament de Sant Just Desvern, ciutat coordinadora de la Xarxa “Memòria de les Ciutats”
  • Sònia Blasco responsable de màrqueting i comunicació de l’Agència Catalana de Patrimoni Cultural de la Generalitat de Catalunya

Us esperem el divendres 19 doncs a la UAB. Recordar-vos que l’assistència es lliure i no cal inscripció.


No Responses to “ Divendres del Patrimoni Cultural de la UAB”

Deixa un comentari

Si us plau, demostra que no ets un robot * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.