Premis Fundació Príncep de Girona a la Recerca Científica 2015,

Premis Fundació Príncep de Girona a la Recerca Científica 2015, per si és del vostre interès.
El propòsit d’aquesta categoria és premiar la trajectòria de joves científics amb experiències o projectes de recerca destacats en la seva disciplina,
que siguin emprenedors i innovadors i que ofereixin un potencial elevat de desenvolupament de futur.
Donat  que són les organitzacions de prestigi reconegut o institucions representatives les que han d’avalar les candidatures, us demanem que ens feu arribar les vostres propostes, si s’escau, abans del dia 3 de novembre de 2014 a la Subunitat d’Infraestructures i Accions Complementàries, a través del correu electrònic infraestructura.agr@uab.cat
El Vicerectorat d’investigació s’encarregarà d’avaluar-les. Cal que presenteu un breu resum de la proposta que sigui suficient per comprovar que s’ajusta als objectius marcats per la convocatòria del premi, d’acord amb els criteris d’avaluació que utilitzarà la Fundació i que consten a les bases. Posteriorment, es contactarà amb els candidats i se’ls facilitarà la corresponent carta d’aval per tal que, si s’escau, completin el formulari on line a través del web de la Fundació abans que finalitzi el termini de presentació de sol·licituds, 10 de novembre de 2014 abans de les 23 h.

No Responses to “ Premis Fundació Príncep de Girona a la Recerca Científica 2015,”

Deixa un comentari

Si us plau, demostra que no ets un robot * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.