CORE en Patrimoni Cultural de la UABCei

Per tal de conèixer de més de prop la Viquipèdia i els projectes de col·laboració que s’estan duent a terme amb la UAB, el proper Divendres 27 de Juny a les 11:00 hores a la sala Goytisolo de la tercera planta de la Biblioteca d’Humanitats es durà a terme la xerrada-debat La Viquipèdia iles Humanitats a la UAB. Aquesta jornada s’emmarca dins dels Divendres del Patrimoni Cultural de la UAB que organitza la CORE en Patrimoni Cultural de la UABCei i constarà de tres xerrades i una taula rodona final.

Per més informació podeu consultar la notícia a la web de la UAB:

http://www.uab.cat/web/sala-de-premsa/detall-de-noticia/les-humanitats-de-la-uab-i-la-viquipedia-presenten-les-seves-col-laboracions-1345667174054.html?noticiaid=1345672613819


No Responses to “ CORE en Patrimoni Cultural de la UABCei”

Deixa un comentari

Si us plau, demostra que no ets un robot * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.