“Crisis i lluites socials. L’acció local, motor del canvi global”

jpegActe “Crisis i lluites socials. L’acció local, motor del canvi global”, que tindrà lloc el proper dilluns 4 de novembre, a les 16:00h, a la Sala d’Actes de la Facultat de Ciències Polítiques i Sociologia de la UAB, per donar el tret de sortida al curs de voluntariat de la FAS 2013/2014. Les intervencions aniran a càrrec d’Arcadi Oliveres, catedràtic d’Economia Aplicada de la UAB i president de Justícia i Pau, i d’Ada Colau, activista i portaveu de la Plataforma d’Afectats per la Hipoteca.

Davant les crisis d’avui a escala global, l’agreujament de la pobresa i les retallades de drets fonamentals, sorgeixen respostes ciutadanes que ens demostren el poder de la societat civil organitzada per assolir canvis polítics i socials. En aquest sentit, la FAS, com a entitat de voluntariat, vol iniciar el curs amb una activitat oberta que ens permeti reflexionar i debatre conjuntament sobre aquestes qüestions i començar el curs amb l’empenta i acció que es necessiten per aconseguir canvis globals.
Fundació Autònoma Solidària
Plaça Cívica – Campus UAB
Telf: 93 581 40 41
http://www.uab.cat/fas
Esdeveniment a Facebook

No Responses to “ “Crisis i lluites socials. L’acció local, motor del canvi global””

Deixa un comentari

Si us plau, demostra que no ets un robot * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.