Premis Fundació Príncep de Girona en la categoria RecercCientífica 2014.

Convocatòria de Premis Fundació Príncep de Girona en la categoria Recerca Científica 2014. El propòsit d’aquesta categoria és premiar la trajectòria de joves científics amb experiències o projectes de recerca destacats en la seva disciplina, que siguin emprenedors i innovadors i que ofereixin un potencial elevat de desenvolupament de futur.

Donat  que són les organitzacions de prestigi reconegut o institucionsrepresentatives les que han d’avalar les candidatures, us demanem que ens feu arribar les vostres propostes, si s’escau, abans del dia 4 de novembre de 2013 a la Subunitat  d’Infraestructures i Accions Complementàries, a través del  correu electrònic infraestructura.agr@uab.cat

El Vicerectorat d’investigació s’encarregarà d’avaluar-les. Cal que presente un breu resum de la proposta que sigui suficient per comprovar          que s’ajusta als objectius marcats per la convocatòria del premi, d’acord amb els criteris d’avaluació que utilitzarà la Fundació i que consten a les bases. Posteriorment, es contactarà amb els candidats i se’ls facilitarà la corresponent carta d’aval per tal que, si s’escau, completin el formulari on line a través del web de la Fundació abans que finalitzi el termini de presentació de sol·licituds, 11 de novembre de 2013 abans de les 23 h.


No Responses to “ Premis Fundació Príncep de Girona en la categoria RecercCientífica 2014.”

Deixa un comentari

Si us plau, demostra que no ets un robot * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.