la convocatòria pilot de projectes transnacionals d’ investigació en patrimoni cultural, dins de la Joint Programming Initiative

Us informem que el Ministerio de Economía y Competitividad (MINECO) participarà a la convocatòria pilot de projectes transnacionals d’ investigació en patrimoni cultural, dins de la Joint Programming Initiative ‘Cultural Heritage and Global Change: a new challenge for Europe’.

Resum:

  • Destinataris: universitats públiques i privades sense ànim de lucre, centres de recerca o institucions amb activitat demostrada en recerca
  • Dotació global convocatòria espanyola: 100.000 euros
  • Data límit per presentar els projectes és el 5 d’abril de 2013
  • Són projectes transnacionals, per tant, s’hauran de presentar projectes amb un mínim de 3 socis de 3 països diferents dels participants a la convocatòria.
  • Els projectes seran avaluats mitjançant un procediment de peer-review, i s’establirà una llista prioritzada única per un panel internacional d’experts.
  • Cada país financiarà els seus propis grups en els projectes que resultin seleccionats. Cada país pot aplicar criteris addicionals d’elegibilitat  (en quant a temes a finançar, tipus de projecte, etc.). En el cas d’ Espanya, no hi ha restriccions addicionals. S’ha de verificar també que el projecte no quedi fora perque els possibles socis no siguin elegibles segons el seu país.

Us recordem que  els/les  investigadors/es  interessats/des han de posar-se en contacte amb l’Oficina de Projectes Internacionals de Recerca per tal d’assessorar-los/les al respecte, a la següent adreça electrònica: opir@uab.cat o bé a l’extensió 2940.


No Responses to “ la convocatòria pilot de projectes transnacionals d’ investigació en patrimoni cultural, dins de la Joint Programming Initiative”

Deixa un comentari

Si us plau, demostra que no ets un robot * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.