Espais per a treballar individualment o en grup i sales de formació.

L’ús d’aquests espais és exclusiu per als membres de la comunitat universitària, dissenyats per a l’estudi individual o en grup.  Els usuaris amb necessitats especials disposen d’eines i punts de treball adaptats.

Trobareu la llista de sales disponibles a la pàgina Trobeu el vostre espai.

Podeu buscar per ubicació (biblioteques del Campus, unitats docents)  i característiques (tipus d’equipament…) .  La llista de resultats disponibles us ofereix informació sobre les característiques, ubicació i dades de contacte per fer la reserva.

En el cas que trieu una sala reservable podeu fer la reserva directament.

Si el que voleu és reservar una sala de treball en grup consulteu les  Condicions generals d’ús i de préstec de les sales de treball en grup

0