Ordenança de mesures per fomentar i garantir la convivència ciutadana a l’espai públic de Barcelona

https://ajuntament.barcelona.cat/dretsidiversitat/sites/default/files/Convivencia.pdf

No existeix, per tant, un dret subjectiu de les persones infractores a optar entre pagar la sanció econòmica o realitzar una mesura alternativa. El que hi ha, estrictament, és un dret d’aquestes persones a ser informades de la possibilitat que eventualment, i sempre que concorrin els criteris, requisits, disponibilitat de recursos, i altres circumstàncies establerts en aquest decret- la sanció econòmica pugui ser substituïda per una mesura alternativa; dret que, en el cas que la persona infractora sigui menor d’edat, i en atenció al sentit educatiu de la pròpia substitució, s’estén a
que l’Ajuntament li ofereixi expressament aquella possibilitat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.