Llei Orgànica 8/2021, de 4 de juny, de protecció integral a la infància i l’adolescència davant de la violència

https://www.icab.cat/ca/actualitat/noticies/noticia/Llei-Organica-8-2021-de-4-de-juny-de-proteccio-integral-a-la-infancia-i-ladolescencia-davant-de-la-violencia/

A partir de 25/12/2021 serà exigible la formació específica d’advocats i procuradors per part dels seus respectius Col·legis relativa a aspectes materials i processals de la violència sobre la infància i l’adolescència, tant des de la perspectiva del Dret intern com del Dret de la Unió Europea i Dret Internacional, així com de programes de formació contínua en matèria de lluita contra la violència sobre la infància i l’adolescència; específicament quan s’exigeixin cursos d’especialització per a l’exercici de torn d’ofici; com també hauran d’adoptar -a partir d’aquesta data- les mesures necessàries per a la designació urgent de lletrat o lletrada d’ofici en els procediments que se segueixin per violència contra menors d’edat i per assegurar la seva immediata presència i assistència a les víctimes; mentre que per la seva banda, els Col·legis de Procuradors han d’adoptar les mesures necessàries per a la designació urgent de procurador o procuradora en els procediments que se segueixin per violència contra menors d’edat quan la víctima vulgui personar-se com a acusació particular.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.