Un altre lloc Blogs.uab.cat

Novetats, fires i concentracions

Aquest cap de setmana hem visitat el 30è Saló del Càmping i el Caravàning de Barcelona. Hem pogut comprobar quines seran les tendències per el proper any i quines són les novetats més destacables pel que fa al món de l’autocarava que és el que a nosaltres ens interesa.

Les novetats més destacables són la novedosa proposta de la Challenger amb  un model que disposa d’una àmplia porta lateral i cuina central. És una autocaravana petita amb una distribució novedosa ja que la cuina ocupa l’espai central de l’habitacle però que gràcies a la seva ubicació disposa d’un espai molt més ampli de treball. La porta lateral basculant d’una amplada similar a la meitat de la llargada total del vehicle li dóna una sensació d’amplitud molt destacable (aixó si, aquesta és una proposta aprofitable només en els mesos de calor).

La Burschner fa una proposta similar però amb la porta  trasera. Aixó fa que es pugui accedir molt millor i aprofitar molt més bé l’espai que queda sota el llit.

A banda d’aquestes dues propostes molt novedoses la resta de novetats afecten a la distribució interna o als acabats i a les decoracions. Prou destacable és que cada cop més s’ofereixen els llits “jumelés” o la distribució central del llit de matrimoni. També és destacable que tots els models de perfilades disposen de llit basculant, aprofitant l’espai de la cabina i la dinette, per la qual cosa és guanyen de dues a tres places per a dormir.

Sorprèn també la gran quantitat de models en Vans per a satisfer qualsevol preferència o necessitat. Aixó sí, a uns preus prou elevats.

En general els preus (tot i tenint en compte les ofertes pròpies del Saló, són alts (les integrals oscilen entre els prop de 50.000 € als 190.000 € en funció dels acabats i la marca – les perfilades dels prop de 40.000 als 80.000 €) és a dir no gaire asequibles per a la majoria dels visitants, si tenim en compte les dificultats per aconseguir un crèdit.

Finalment comentar que Inaca proposta diferents tipus d’avancés aprofitant el Tendall Fiamma, per tal de guanyar espai exterior. Una bona opció sobre tot si es fa càmping d’hivern.

I una observació més, l’entrada de 10€ , al nostre entendre, és cara i més tenint en compte els temps de crisi que travessem.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=L3tjvTYlBS0[/youtube]

 

48è Salon des vehicules de loisirs Paris – Le Bourget

 

Del 28 de setembre al 6 d’octubre es cel.lebrarà a París el “48 Salon des vehicules de loisirs Paris-Le Bourget”.

Visiteu-lo si teniu oportunitat. Més de 200.000 m2 distribuïts en 4 halls i una àmplia representació de totes les marques més conegudes del mercat.

També trobareu una gran quantitat d’idees en accesoris i estris de càmping i ofertes interessants en vehicles d’ocasió.

Encara que sigui tan sols per veure’l, val la pena el viatge.

El Saló disposa d’un ampli aparcament per autocaravanes.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=zY562G4hs9I[/youtube]

 

 

2 Comments

Afegeix el teu →

  1. 2013730 says:

    I will include more information soon…

  2. 2013730 says:

    Sorry for don’t have more time to looking for more information and to show it on this blog…

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *