Un altre lloc Blogs.uab.cat

Novetats, fires i concentracions

Aquest cap de setmana hem visitat el 30√® Sal√≥ del C√†mping i el Carav√†ning de Barcelona. Hem pogut comprobar quines seran les tend√®ncies per el proper any i quines s√≥n les novetats m√©s destacables pel que fa al m√≥n de l’autocarava que √©s el que a nosaltres ens interesa.

Les novetats m√©s destacables s√≥n la novedosa proposta de la Challenger amb¬† un model que disposa d’una √†mplia porta lateral i cuina central. √Čs una autocaravana petita amb una distribuci√≥ novedosa ja que la cuina ocupa l’espai central de l’habitacle per√≤ que gr√†cies a la seva ubicaci√≥ disposa d’un espai molt m√©s ampli de treball. La porta lateral basculant d’una amplada similar a la meitat de la llargada total del vehicle li d√≥na una sensaci√≥ d’amplitud molt destacable (aix√≥ si, aquesta √©s una proposta aprofitable nom√©s en els mesos de calor).

La Burschner fa una proposta similar per√≤ amb la porta¬† trasera. Aix√≥ fa que es pugui accedir molt millor i aprofitar molt m√©s b√© l’espai que queda sota el llit.

A banda d’aquestes dues propostes molt novedoses la resta de novetats afecten a la distribuci√≥ interna o als acabats i a les decoracions. Prou destacable √©s que cada cop m√©s s’ofereixen els llits “jumel√©s” o la distribuci√≥ central del llit de matrimoni. Tamb√© √©s destacable que tots els models de perfilades disposen de llit basculant, aprofitant l’espai de la cabina i la dinette, per la qual cosa √©s guanyen de dues a tres places per a dormir.

Sorprèn també la gran quantitat de models en Vans per a satisfer qualsevol preferència o necessitat. Aixó sí, a uns preus prou elevats.

En general els preus (tot i tenint en compte les ofertes pr√≤pies del Sal√≥, s√≥n alts (les integrals oscilen entre els prop de 50.000 ‚ā¨ als 190.000 ‚ā¨ en funci√≥ dels acabats i la marca – les perfilades dels prop de 40.000 als 80.000 ‚ā¨) √©s a dir no gaire asequibles per a la majoria dels visitants, si tenim en compte les dificultats per aconseguir un cr√®dit.

Finalment comentar que Inaca proposta diferents tipus d’avanc√©s aprofitant el Tendall Fiamma, per tal de guanyar espai exterior. Una bona opci√≥ sobre tot si es fa c√†mping d’hivern.

I una observaci√≥ m√©s, l’entrada de 10‚ā¨ , al nostre entendre, √©s cara i m√©s tenint en compte els temps de crisi que travessem.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=L3tjvTYlBS0[/youtube]

 

48è Salon des vehicules de loisirs Paris РLe Bourget

 

Del 28 de setembre al 6 d’octubre es cel.lebrar√† a Par√≠s el “48 Salon des vehicules de loisirs Paris-Le Bourget”.

Visiteu-lo si teniu oportunitat. M√©s de 200.000 m2 distribu√Įts en 4 halls i una √†mplia representaci√≥ de totes les marques m√©s conegudes del mercat.

Tamb√© trobareu una gran quantitat d’idees en accesoris i estris de c√†mping i ofertes interessants en vehicles d’ocasi√≥.

Encara que sigui tan sols per veure’l, val la pena el viatge.

El Sal√≥ disposa d’un ampli aparcament per autocaravanes.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=zY562G4hs9I[/youtube]

 

 

2 Comments

Afegeix el teu →

  1. 2013730 says:

    I will include more information soon…

  2. 2013730 says:

    Sorry for don’t have more time to looking for more information and to show it on this blog…

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *