La ciutat d’Odense √©s la tercera de Dinamarca en dimensions i nombre d’habitants. Nosaltres v√†rem fer la segona aturada en el c√†mping “DCU – Odense City Camp” que es troba als afores de la ciutat. V√†rem llogar un cotxe al mateix Odense i des d’aquest c√†mping v√†rem fer diverses excursions per la illa de Fionia.

Odense es troba a 147 kmts de Copenhague. Nosaltres ens v√†rem aturar a Odense no per l’inter√®s de la ciutat si no perqu√® es troba relativament a prop de diversos llocs d’inter√®s que voliem visitar.

El c√†mping est√† for√ßa be, amb parcel¬∑les amples i serveis molt correctes i els preus eren molt raonables. Tamb√© compta amb una piscina a l’entrada del c√†mping, tot i que nosaltres no la v√†rem utilitzar ja que preferiem visitar el pais i a m√©s, el temps tampoc acompanyava massa per remullar-se a l’aire lliure.

Odense √©s coneguda per ser la ciutat natal de Hans Christian Andersen autor de la Sireneta i l’√Änec lleig, entre altres comptes. De fet la seva casa-museu es pot visitar, per√≤ nosaltres no ho vam fer. El centre de la ciutat es pot visitar en un parell d’hores. La zona m√©s interessant son l’Ajuntament i rodalies on tamb√© es troba la catedral g√≤tica de Sant Knud del segle XVI. Al ser una zona de vianants sense tr√†nsit de cotxes fa que passejar sigui molt agradable. Nosaltres v√†rem dedicar una tarda a rec√≤rrer els llocs m√©s emblem√†tics i prendre un refresc en una de les terrasses a l’aire lliure aprofitant que feia molt bon temps.

20180806_174917

20180806_174933

20180806_175115