Novament hem visitat Bélgica. El motiu principal de les nostres frequents visites a aquest país és el nostre fill i nets que viuen prop de la capital.

Bélgica però és un país que ens agrada.  Bélgica és un pais molt verd, amb uns frondosos boscos, uns parcs explendits i unes ciutats on conviuen els majestuosos edificis, els carrers empedrats i els canals o vies fluvials.

Bruxel·les la capital és un destí turístic molt important. La Grande Place, centre neuràlgic de la metrópoli és on es concentra la major part dels turistes però hi ha molts altres indrets de la ciutat on perdre’s i no menys interesants.

L’itinerari que us mostrarem en fotografies en aquesta entrada va començar al Parc, Allà vàrem poder gaudir d’una festa eminentment familiar dedicada als països del tercer mon i els drets vers els emigrants:

IMG_0032IMG_0033IMG_0034IMG_0035IMG_0036IMG_0037

IMG_0038 IMG_0039IMG_0040

 

 

Molt aprop de Parc és troba Le Palais Royal o Palau Reial

IMG_0047IMG_0048

 

I altres edificis interesantsIMG_0049 com el Mont des ArtsIMG_0050

 

Vàrem seguir pel barri del Sablon que estava ple de tota mena de paradetes de menjar típic de països de tots els continents: Tailandès, Mexicà, Vietnamita, Japonès, Francès, Alemany,… i evidentment Belga (les patates freigides, els musclos i el gofres que no faltin).IMG_0055

IMG_0051IMG_0052Els belgues, com passa a molts altres països d’Europa, són molt donats a menjar pel carrer.

Passarem per davant del Museu dels Instruments Musicals d’arquitectura neoclàsica modernista.IMG_0053IMG_0054

Els carrers estaven plens de gom a gom ja que una mica més avall (a tocar de la Gare Central) es celebraven diversos concerts d’estiu. Al final de la pasejada ens vam asseure a la terrassa d’un bar a beure una bona cervessa belga.

IMG_0056IMG_0061IMG_0060