San Vicente de la Barquera és una de les més importants localitats de Cantàbria per la seva flota pesquera i la seva situació que li dóna un gran atractiu paisatgístic i en conseqüència un atractiu també turístic.

San Vicente de la Barquera està situat al cor del Parc Natural d’Oyambre i abasta bona part del territori d’aquest incomparable paratge. Si visites el Parc d’Oyambre podràs admirar les seves ries, platges immillorables, dunes, praderies i boscos.

A banda de les vistes que San Vicente et pot oferir, aquesta localitat també té un patrimoni molt important que esdevé de la seva noble història. Digne d’esment són el seu castell, la seva muralla, el pont de la Maza, la torre del “presbote” o el palau del “Corro” seu actual del seu Ajuntament.

Nosaltres vam dedicar un dia sencer a visitar aquest municipi i degustar el peix i marisc que és el plat principal de la major part dels restaurants de la localitat i que pots gaudir per un preu raonable.

Fotos realitzades per Jaume Ques

Vistes de Sant Vicente de la Barquera: Castell

Palau del Corro: Ajuntament

El port, la ria i el pont

Racons de Sant Vicente

I ara de tornada al càmping