Era el primer cop que an√†vem a visitar la prov√≠ncia de C√†ceres. Ven√≠em de la capital, ciutat on hav√≠em passat uns dies i fug√≠em de la calor. La nostra estada a la ciutat havia estat profitosa per√≤ ten√≠em el convenciment de qu√® potser el mes d’agost no era la millor √®poca de l’any per visitar aquells indrets. Els mateixos cacerenys ens havien aconsellat que an√©ssim cap el Vall del Jerte que, segons ells, era un parad√≠s de frescor en una prov√≠ncia on les altes temperatures √©s el denominador com√ļ de cada estiu.

Decidirem instal¬∑lar-nos en un c√†mping que es trob√©s al cor de la Vall del Jerte i sense saber-ho ho vam encertar. Vam seguir les indicacions del primer cartell que indicava c√†mping i vam anar a parar al C√†mping Valle del Jerte i que sortosament es troba a 30 metres de l’entrada de la “Garganta de los Infiernos” un bell√≠ssim parc natural que mereix ser visitat.

El c√†mping √©s ideal pels mesos d’estiu. Una frondositat d’arbres alt√≠ssims ens regalaven una ombra fresquissima i perp√®tua. Tant √©s aix√≠ que hav√≠em de caminar¬† fins el cam√≠ principal per saber si el dia estava assolellat o nuvolat. Era una aut√®ntica del√≠cia, al migdia, dinar sota aquella ombrel¬∑la natural i sentir des de bon mat√≠ el cant dels ocells que baixaven a collir les molletes de pa. Les parcel¬∑les s√≥n √†mplies i quan nosaltres vam anar no estava massa massificat. Una piscina i un bar-restaurant molt correcte completen l’oferta per fer que l’ estada dels campistes sigui molt agradable. Fotografies realitzades per Jaume Ques

IMG_0235

IMG_0233

IMG_0231

IMG_0230

IMG_0228

IMG_0226