Com podeu comprovar aquest blog el vàrem començar ara fa 8 anys. En aquell moment ens va semblar adient compartir les nostres vivències, els nostres viatges i les nostres experiències amb tots aquells que els agradi viatjar amb autocaravana i gaudeixin del mon del campista.

En aquests 8 anys hem visitat molts pa√Įsos, molts indrets i hem conegut gent molt interessant i tamb√©, com no √©s d’estranyar, em tingut algun ensurt i alguna mala experi√®ncia, encara que no prou importants com per treure’ns les ganes de seguir voltant.

De fet, nosaltres ja erem campistes de molt abans. Des de la d√®cada dels 80 que ja haviem voltat tota la pen√≠nsula de punta a punta i bona part d’Europa amb una caravana. En aquells anys no es veien gaire autocaravanes i, de les poques que es veien, la majoria eren de turistes italians. En aquelles dates quan sorties d’Espanya, no era gaire freq√ľent trobar-te als c√†mpings, amb altres catalans o de la resta de l’Estat. Ara en canvi el que √©s estrany √©s no trobar-te alg√ļ que parli la teva pr√≤pia lleng√ľa.

Altra difer√®ncia important era la forma de viatjar als anys 80 i com ho fem en¬† l’actualitat. Fins fa relativament pocs anys la nostra guia i √ļnica ajuda per seguir la ruta escollida era el mapa de carreteres. Els GPSs i el Google maps eren eines inexistents, per√≤, tot i alguna errada que t’obligava a fer alguns kil√≤metres de m√©s, tampoc era un problema. Recordo que un cop, viatjant per l’antiga Iugoesl√†via, v√†rem arribar a una petita ciutat i ens vam trobar en un carrer sense sortida. Ja ens veus desenganxant la caravana, donant-li la volta a ma. aix√≥ si,¬† amb l’ajuda de la gent que de seguida es va oferir a donar-nos un cop de ma. Vam provocar un bon enrenou i de ben sergur, per un temps, vam ser la risota del poble.

Aquestes anecdotes i moltes altres formen part de la nostra vida i  tot i la mala estona que es passa en aquell moment, desprès són experiències divertides per explicar en trobades amb amics i família.

Ara ja tenim una edat però no em perdut el desitj de sortir, voltar i coneixer nous indrets, nous costums i noves gents i explicar-vos-ho.

Moltes gr√†cies aquells que ens aneu seguint. Espero que alguna de les coses que s’expliquen en aquest blog us siguin d’ajuda. Una abra√ßada!

 

√ćndex d’entrades a peu de p√†gina