Superar un càsting The Artist Agència

Consells per superar un càsting publicitari by The Artist Agencia

Aconseguir l’ansiada trucada de l’agència d’actors per poder realitzar un càsting i poder per fi mostrar-li al món el teu talent no és tasca fàcil. Però has de pensar que el primer pas ja està aconseguit. Ara no pots deixar que els nervis o una mala preparació et juguin una mala passada de la qual et puguis penedir. Avui parlem amb l’agència The Artist i ens dóna les claus per superar un càsting amb èxit.   

Agència The Artist

Què pots fer per a què tot vagi bé 

Prepara’t el paper
Aprèn la frase. Fes-la teva. A ningú li agrada veure com un actor titubeja les paraules perquè no ha estat capaç de memoritzar una frase pel paper per qual està aplicant. Assaja-la a casa diversos cops per anar amb total confiança i seguretat.

Escull el vestuari
El realment important no és impressionar per la teva roba, sinó per les teves aptituds davant de la càmera. Així que oblida’t de peces de roba que no et fan sentir còmode i escull només la roba amb la qual et sentis més identificat.

Sigues puntual
Arribar tard al teu càsting provocarà que els teus nervis augmentin de forma descontrolada. Surt amb temps de casa, calcula els imprevistos que puguin sorgir pel camí i pensa sempre un pla B per si no surt bé. És millor esperar un cop allà que fer esperar als que vagin a fer-te el càsting. Pot ser que no sigui un no assegurat, però dóna mala imatge i resta punts. 

Puntualitat als càstings

Diverteix-te
No oblidis que estàs fent el que t’agrada. Evita la pressió que generen aquest tipus de situacions que molts cops s’agafen com un examen. És la teva passió i ara pots donar-li curs. Els nervis es superen prenent una til·la o generant poques expectatives sobre allò que passarà.

Focalitza la teva atenció
Concentra’t en allò que estàs fent i oblida’t de què hi ha més gent al teu costat. Imagina que només hi ets tu i la càmera i que és un assaig més, com els que has fet a casa durant tota la setmana.

Respiració i calma

Controla la respiració
Controlar la respiració és clau per qualsevol situació que generi estrès o ansietat, i no només per un càsting. Quan sentis que estàs a punt de tenir un atac de nervis, agafa aire i deixa’l sortir a poc a poc

Sigues tu mateix
No hi ha res com ser un mateix per agradar als altres. No voler-se semblar al del teu costat et farà sentir molt més còmode, perquè evitarà les comparacions.

Què passa si no surt com esperaves 

S’ha d’aprendre a acceptar el rebuig i, sobretot, no relacionar el rebuig amb el nostre talent. Una prova d’escassos minuts no et defineix com a actor o actriu i, molt menys, com a persona. Si no hem agradat en una prova en concret no significa que no haguem d’agradar en moltes altres.
No ens hem de desanimar; no tots els papers són per nosaltres. Hem de seguir buscant i seguir intentant-ho. Sortir escollit entre tantes persones que es presenten és difícil. Pensa que els grans actors i actrius que avui dia són coneguts mundialment i que compten amb una gran carrera professional a les seves espatlles, algun cop també van obtenir el temible no. No et desanimis! 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Si us plau, demostra que no ets un robot * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.