Medibloc

El blog de la Biblioteca de Medicina

gen. 19 2017

Sobre el blog

Posted in |

Autoria

Medibloc és el blog de la Biblioteca de Medicina de la Universitat Autònoma de Barcelona. Els seus autors són bibliotecaris professionals d’una biblioteca especialitzada en ciències de la salut. No tenen coneixements per a donar consells ni directrius sobre malalties, medicaments, tractaments, etc. a cap usuari.

Els autors del blog són:
Jordi Vaillès Serret (Administrador)
Marta Jordan Gili (Administradora)
Olga Cano Llavero
Marta Miquel Sasplugas
Contacte: bib.medicina@uab.cat

Medibloc rep el suport del Dr. Manuel Armengol Carrasco, núm. col·legiat: 13.071 , Degà de la Facultat de Medicina de la Universitat Autònoma de Barcelona.

Per defecte, tots els usuaris del blog seran considerats com a no professionals de la salut, a no ser que s’identifiquin com a tal i indiquin també la seva especialitat mèdica.

Els administradors són els moderadors del blog, ells faran la verificació aleatòria i diària dels missatges. La funció i responsabilitat dels moderadors és compartir la informació amb els usuaris dins d’un ambient de respecte i honestedat. Els moderadors poden suprimir un missatge i excloure un usuari si el contingut de la informació proporcionada no és apropiat.
Complementarietat

El blog pretén ser un complement d’informació per als estudiants, professors i professionals de les ciències de la salut. La missió del blog és la informació, i els objectius són :

  • La difusió dels serveis, recursos i activitats de la Biblioteca de Medicina.
  • Mantenir els seus usuaris informats sobre les darreres novetats en matèria de ciències de la salut.
  • Ser un canal de comunicació entre la Biblioteca de Medicina i els seus usuaris.

Confidencialitat

La informació personal dels usuaris no serà tramesa a tercers. Els usuaris han de ser conscients que, un cop aprovats els seus comentaris per part dels administradors del blog, la informació proporcionada serà visible per a tothom i sota la seva pròpia responsabilitat. Els comentaris que es publiquin només contindran la informació personal del nom i cognoms de l’autor que els signa. El control sobre les dades personals s’exerceix a través dels drets ARCO, que donen a la persona la potestat de protegir aquesta informació i d’exercir-hi un control efectiu:

  • Dret d’accés
  • Dret de rectificació
  • Dret de cancel·lació
  • Dret d’oposició

Per exercir aquests drets, els interessats poden adreçar-se a:

Universitat Autònoma de Barcelona. Biblioteca de Medicina
Edifici M
Avinguda de Can Domènech
08193 Bellaterra (Cerdanyola del Vallès)
Correu-e: bib.medicina@uab.cat

La informació rebuda dels usuaris a través del correu electrònic serà tractada de forma confidencial. Està totalment prohibit incloure informació de caràcter personal en els termes que senyala, a Espanya, la Ley Orgánica 15/1999, de 13 de diciembre, de Protección de Datos de Carácter Personal. En cas d’incompliment hauran de ser esborrats i posat en coneixement de la unitat competent de la UAB, que formularà l’oportuna denúncia contra l’autor, segons disposició de la pròpia llei citada abans.

Aquest web utilitza cookies pròpies per oferir-te una millor experiència i servei. En continuar amb la navegació entenem que s’accepta la nostra política de cookies.

Actualment, s’està utilitzant Google Analytics per analitzar l’audiència del blog amb l’objectiu de poder millorar-ne els continguts. Google Analytics no recull dades personals. Per a més informació sobre la política de privacitat de Google Analytics, podeu consultar la pàgina https://www.google.com/analytics/learn/privacy.html.
Atribució, referències i actualització

La informació sobre salut, medicina, etc. publicada en aquest blog, inclourà la referència, sempre que sigui possible, amb un enllaç a la font original. Els comentaris dels usuaris hauran de seguir la mateixa regla.
Garantia

Els autors dels comentaris que incloguin informació i/o afirmacions sobre teràpies i/o tècniques en salut, medicina, nutrició, infermeria, etc. hauran d’incloure les referències de les seves afirmacions.
Trasparència del patrocinador

Aquest blog, com la resta de Blogs de la UAB, està patrocinat per una institució pública universitària a través de l’Oficina Autònoma Interactiva Docent i està allotjat a WordPress.com.

Tant els moderadors com els autors del blog hi col·laboren desinteressadament.

Honestedat de la publicitat i política editorial

La publicitat amb finalitat lucrativa no està admesa. Aquest blog no rep cap tipus d’ajut econòmic procedent de la publicitat. Els comentaris dels usuaris que incloguin publicitat amb aquesta finalitat no seran admesos.