Medibloc

El blog de la Biblioteca de Medicina

des. 02 2013

Dia Mundial de Lluita contra la Sida

Un any més, a Medibloc us volem fer una entrada a propòsit del Dia Mundial de la SIDA, que se celebra l’1 de desembre: des de  2009 que recordem aquest dia, escrivint entrades sobre el tema al nostre blog.

Aquest any us volem presentar una iniciativa molt interessant, elaborada per companys de diverses biblioteques hospitalàries de Madrid i Barcelona; es tracta del blog Dias Mundiales de , on es recullen tots els dies de l’any en els quals es promou la lluita contra alguna de les moltes malalties existents.

Una de les característiques d’aquesta iniciativa és que per a cada un d’aquests dies, s’elabora un compte a Netvibes amb tota la informació sobre cada una de les patologies; i és per això que avui us recomanem que consulteu el Netvibes dedicat al DIA MUNDIAL DEL SIDA.

 

Cliqueu sobre la imatge per accedir al recurs

 
Dins aquesta pàgina trobareu informació molt detallada procedent d’un ampli ventall de recursos d’informació, per la qual cosa trobareu que aquest recurs proporciona informació de qualitat i fiable sobre la SIDA.

Us animem a consultar aquesta pàgina tan interessant!

 

 


This entry was posted on Dilluns, 2 desembre, 2013 at 15:42 and is filed under Bibliografia, Biologia Cel·lular, Fisiologia, Immunologia. You can follow any responses to this entry through the feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Deixa un comentari

Si us plau, demostra que no ets un robot * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Aquest web utilitza cookies pròpies per oferir-te una millor experiència i servei. En continuar amb la navegació entenem que s'accepta la nostra política de cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close