Marta Estella

des. 12 2010

Comunicar passió: qui n’ensenyarà?

Posted in Jornades |

Divendres Jordi Adell va venir al Servei de Llengües per impartir la conferència “El professor d’idiomes i l’alfabetització digital”. Preguntat pel futur de les classes magistrals, la seva resposta va ser clara i contundent: “les classes magistrals són per transmetre passió, no informació”. I certament, passió, molta passió, és el que comunica Adell en les seves intervencions davant d’un auditori. La informació, els arguments, els podem llegir en un article o escoltar en un vídeo, com el que tanca aquest apunt, però l’entusiasme encomanadís i encisador només traspua la corporalitat materialitzada en la presència física. Comunicar passió, una virtut que es revela cada cop més necessària: difondre una informació, una anàlisi, un projecte, un comentari és a l’abast de tothom en un món mediat per les comunicacions a la xarxa; la diferència la marca la capacitat de comunicar passió en una comunicació cara a cara. I de comunicar passió se’n pot aprendre i ensenyar. Les organitzacions educatives que siguin capaces d’integrar aquest ensenyament en la seva oferta de formació seran les que se situaran millor en el mercat del virtuosisme de la comunicació eficaç.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=blzYQlj63Cc[/youtube]


This entry was posted on Diumenge, 12 desembre, 2010 at 22:05 and is filed under Jornades. You can follow any responses to this entry through the feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

2 Responses to “ Comunicar passió: qui n’ensenyarà?”

 1. Marià Cano Santos Says:

  Un apunt encertat, hi estic completament d’acord!

  🙂

 2. Jordi Says:

  Moltes gràcies Marta. Molt amable.
  A l’audiència també hi havia molta passió 😀

  Un plaer.

  Jordi.

Deixa un comentari

Si us plau, demostra que no ets un robot * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.