Marta Estella

des. 18 2009

Els serveis lingüístics en el paradigma 2.0

Posted in General, Lectures |

 

Deixo l’enllaç al darrer número, el 46, de Llengua i Ús: Revista Tècnica de Política Lingüística, en el qual m’han publicat l’article “Els serveis lingüístics en el paradigma 2.0“. Hi tracto dels aspectes socials i tecnològics del paradigma 2.0 i dels efectes que tenen en les organitzacions, amb una atenció especial als serveis lingüístics.


This entry was posted on Divendres, 18 desembre, 2009 at 12:28 and is filed under General, Lectures. You can follow any responses to this entry through the feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

3 Responses to “ Els serveis lingüístics en el paradigma 2.0”

  1. Twitter Trackbacks for Marta Estella » Els serveis lingüístics en el paradigma 2.0 [uab.cat] on Topsy.com Says:

    […] Marta Estella » Els serveis lingüístics en el paradigma 2.0 blogs.uab.cat/martaestellaclota/2009/12/18/els-serveis-linguistics-en-el-paradigma-20 – view page – cached Deixo l’enllaç al darrer número, el 46, de Llengua i Ús: Revista Tècnica de Política Lingüística, en el qual m’han publicat l’article “Els serveis lingüístics en el paradigma… Read moreDeixo l’enllaç al darrer número, el 46, de Llengua i Ús: Revista Tècnica de Política Lingüística, en el qual m’han publicat l’article “Els serveis lingüístics en el paradigma 2.0“. Hi tracto dels aspectes socials i tecnològics del paradigma 2.0 i dels efectes que tenen en les organitzacions, amb una atenció especial als serveis lingüístics. View page […]

  2. Roger Melcior Says:

    Molt interessant Marta l’article i la feina! Endavant!

  3. Yvonne Says:

    M’ha agradat.

Deixa un comentari