Sant Jordi 2020

Sant Jordi #EnsQuedemACasa
PARTICIPA en les activitats del Servei de Llengües!

 

 

 

 

 

 

 

 

Aquest any no podrem celebrar Sant Jordi com sempre, però no podem deixar de compartir aquest dia amb tots vosaltres. Comunitat UAB, aquest any també serem al vostre costat per gaudir d’aquesta diada tan especial.

Llegiu, llegiu…

S’aproxima el 23 d’abril, festa de Sant Jordi a Catalunya, i Dia del llibre en l’àmbit mundial. Explica’ns com celebres la diada o de quina manera se celebra a la teva cultura per donar-la a conèixer a la resta de la comunitat universitària! Amb el que ens expliquis crearem un joc divertit el dia 23, amb premi inclòs! Comparteix aquest missatge amb els teus amics perquè hi participi com més gent millor i per enriquir-nos culturalment!

I, tu, com ho celebres? Què t’agrada fer per Sant Jordi? Pots enviar-nos la teva resposta a través d’Instagram fins al 18 d’abril.

Sant Jordi al món!

Participa al joc de Sant Jordi al món a través d’Instagram. Respon les 5 preguntes que et proposem a les històries d’Instagram. en què es basen? en el vídeo que hem publicat al destacat de Sant Jordi 2020 de l’Instagram del Servei de Llengües.

Les tres primeres persones que responguin tindran premi!

Primer premi: una bossa de tela i un llibre.
Segon premi: un llibre.
Tercer premi: una bossa de tela.

El joc dura 24 hores, el temsps que dura una història a Instagram. El 24 d’abril publicarem les persones guanyadores a Instagram.

Bases del concurs

******

Este año no podremos celebrar Sant Jordi como siempre, pero no podemos dejar de compartir este día con todos vosotros. Comunidad UAB, este año también estaremos a vuestro lado para disfrutar de este día tan especial.

Leed, leed…

Se aproxima el 23 de abril, fiesta de Sant Jordi en Cataluña, y el Día del libro a nivel mundial. ¡Explícanos cómo celebras este día o cómo se celebra en tu cultura, para darlo a conocer al resto de la comunidad universitaria! Con lo que nos cuentes vamos a preparar un juego divertido el día 23, ¡con premio incluido! Comparte este mensaje con tus amigos para que participe el mayor número de personas posible y enriquecernos culturalmente.

Y tú, ¿cómo lo celebras? ¿Qué te gusta hacer por Sant Jordi?

Esperamos vuestras respuestas hasta el 18 de abril por Instagram 

******

We may not be able to celebrate Sant Jordi properly this year, but we still get to share this special day with all of you in the UAB community.

So read on….

Just around the corner is 23 April: Saint George’s Day, or Sant Jordi in Catalonia, and also World Book Day internationally. Why not tell us all how you celebrate this day or how it is celebrated in your culture? We’ll put these stories together in a fun game to play on the 23rd, with prizes! Share this message with your friends: the more the merrier!

So how do you celebrate this day? What do you like doing then?

You have until the 18th to send in your answers on Instagram.