Intercanvis i suport lingüístic

#PractiseYourEnglish
Des del Programa Study Abroad de la UAB, la professora Claudia Issa et proposa participar en una activitat amb els seus alumnes internacionals de l’assignatura Comunicació Intercultural. Aquests estudiants t’esperen per compartir la teva visió de Barcelona, practicar anglès de manera informal i conèixer les seves realitats culturals. La sessió es fa a través d’un joc que desenvolupa de la intel·ligència intercultural: el diversophy. Cal tenir un nivell mínim aproximat de B1 d’anglès per a participar-hi.

Properes sessions (Barcelona, octubre 2019):

#IntercanvisPresencials EN- ESP
Voleu practicar anglès fora de classe amb una persona nativa que vol practicar el espanyol? Participeu una activitat gratuïta DDintercanvi lingüístic español-anglès amb estudiants del programa Study Abroad de la UAB. Són alumnat de grau, amb edats compreses entre els 18 i els 22 anys i la majoria són d’Àmèrica del Nord, i qui no ho és té un alt nivell d’anglès. Es realitzaran diverses trobades durant el semestre. Cal tenir un nivell mínim aproximat de B1 d’anglès per a participar-hi.

Properes sessions (Barcelona, novembre 2019):

  • Dilluns 4 de novembre, de 18 a 19:15 h. INSCRIPCIÓ OBERTA!
  • Dimecres 20 de novembre, de 18 a 19:15 h.

#VoluntariatLingüístic 

Si sou estudiants de la UAB i voleu donar suport a estudiants de mobilitat en la pràctica de la llengua i la cultura catalanes, participeu en l’activitat de voluntariat lingüístic, que us permet aconseguir 1 ECTS (Activitats RAC) i ajudar persones d’altres llengües i cultures a practicar el català i endinsar-se en la cultura catalana de primera mà. Si en voleu saber més, ompliu aquest formulari i us informarem d’aquesta activitat i d’altres que podeu realitzar per a donar suport als estudiants de mobilitat.

Mira el vídeo i… Experimenteu l’acollida!

Més informació en aquest enllaç!

#Suportinternacionals

Si sou estudiants de mobilitat i voleu rebre el suport d’una persona que us ajudi a practicar català i a conèixer diversos aspectes de la cultura catalana, poseu-vos en contacte amb nosaltres a s.llengues.dinamitzacio@uab.cat.

Trobeu informació sobre la UAB, UAB Idiomes, l’ús de les llengües a la universitat, etc., en aquest vídeo!