#EVITAllenguatgeSEXISTA

Celebra amb el Servei de Llengües de la UAB el Dia internacional de les dones, fent aportacions per evitar l’ús sexista del llenguatge en la llengua que vulguis.

Com? Compartint casos que consideris d’ús sexista del llenguatge, com els reflectits al document Deu pistes per a l’ús no sexista del llenguatge. Podeu aportar exemples concrets de formes, frases, fragments de documents, imatges…, que es puguin trobar en diversos contextos, al campus o fora, i que evidenciïn aquest tipus de discriminació. Per exemple, els llibres de text que feu servir utilitzen referents personals com “autor” o no personals com “autoria”? 

On? A través del Twitter,del Facebook i de l’Instagram del Servei de Llengües, a través de l’etiqueta #EVITAllenguatgeSEXISTASeguiu les pistes del document Deu pistes per a l’ús no sexista del llenguatge!

Quan? Els dies 6 i 7 de març.

Consulta el programa d’activitats dels dies 6 i 7 de març a la UAB i participa en les activitats que s’hi organitzen!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Si us plau, demostra que no ets un robot * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.