Cine, música, lectura… fora de l’aula continuem practicant!

 

Les activitats per a practicar llengües dins i fora de l’aula són una manera perfecta per fer més complet el teu aprenentatge de llengües. Sabem que les classes aporten una part gran del coneixement però no ho són tot. Si volem avançar hi hem de dedicar altres espais i moments fora de l’aula.

Però… d’on trec el temps? I si aprofitem aquelles activitats que ens agraden per a practicar llengües?

– Mira les sèries o pel·lícules que més t’agraden en versió original. No en coneixes cap en la llengua que estudies? Segur que el teu professor o professora te’n pot recomanar alguna!

– Escolta música en la llengua que aprens. Busca les lletres de les cançons i ampliaràs el teu vocabulari, sobretot aquell més informal i quotidià.

– Arriba el vespre i vols saber què ha passat al món? Llegeix algun diari en la llengua que estudies. A més, estaràs al dia de tot allò que passa fora de Catalunya.

– Segueix comptes de xarxes socials que utilitzin la llengua que estudies. Mentre esperes el tren, el teu torn per demanar un cafè o estàs a la sala d’espera del dentista, pots aprendre noves paraules i expressions. I també conèixer gent a través de la xarxa!

– Tens companys d’intercanvi a la teva classe? Aprofita per fer algun treball conjunt i ajudeu-vos mútuament amb la llengua. Podeu aprendre l’un de l’altre mentre feu les tasques que us demanen al grau.

I tu, què fas per a practicar llengües fora de l’aula?

Unitat de Dinamització Lingüística

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.