Per què llegir?

PassaLlibres201309

De raons per llegir no en falten (per viure més, per aturar el temps, per saber que som vius, per saber que no estem sols, per saber, per aprendre, per aprendre a pensar, per descobrir el món, per conèixer altres móns, per crear un món propi, per conèixer als altres, per conèixer-nos a nosaltres mateixos, per compartir un llegat comú, per riure, per plorar, per consolar-nos, per fer fora la melancolia, per ser allò que no som, per no ser allò que som, per dubtar, per negar, per afirmar, per fugir del soroll, per refugiar-nos, per evadir-nos, per imaginar, per explorar, per jugar, per passar-ho bé, per somiar, per créixer, per continuar essent infants…) i des del Servei de Llengües ens hem proposat que tampoc no falti la matèria primera: els llibres.

Des d’avui, hi trobareu un taulell de llibres al vestíbul de l’edifici del Servei de Llengües perquè tothom qui vulgui se’n pugui endur el llibre que li vingui de gust. Vine, remena, i si trobes un llibre que t’interessi, EMPORTA-TE’L!

Els llibres són de franc, no cal pagar res ni cal portar res a canvi, però si hi voleu col·laborar portant llibres que tingueu a casa i que vulgueu fer circular perquè poden interessar a algú, endavant!

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.