Punt d’informació a la Plaça Cívica

CatalanAndSpanishCoursesInformationAtCívica

Amb la intenció d’apropar la informació sobre l’oferta formativa específica adreçada a les persones nouvingudes a la UAB, i atès que gairebé la totalitat d’elles passa aquests dies per l’International Welcome Point (IWP), des d’aquest matí hi ha un punt d’informació del Servei de Llengües a la Plaça Cívica, al costat de l’IWP.

Allà, gràcies a la participació del professorat de les Seccions de Català i d’Espanyol, s’ofereix una primera informació sobre les sessions informatives, proves de nivell i cursos a tothom que s’hi acosta, amb la intenció que ningú no es perdi els cursos d’Espanyol per a estrangers i de Català per nouvinguts per no tenir la informació corresponent a temps.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.