CLUC d’anglès – Convocatòria de juny 2013

Des d’avui i fins el 29 de maig, ja és oberta la inscripció a la 2a convocatòria d’exàmens CLUC d’anglès.

201306 - Cartell CLUC

Si no tens un certificat dels teus coneixements d’anglès i no saps quin nivell pots acreditar, el CLUC d’anglès que et permet obtenir un certificat de B1, B2.1 o B2.

El CLUC d’anglès és un certificat interuniversitari reconegut pel Consell Interuniversitari de Catalunya que, a partir d’un examen, permet acreditar els nivells B1, B2.1 i B2 d’anglès dels candidats. L’examen, que és multinivell, avalua i certifica el nivell de les quatre destreses lingüístiques (expressió oral i escrita, comprensió oral i escrita), així com l’ús de la llengua. Així, doncs, el candidat fa un únic examen d’anglès que li permet acreditar un nivell entre B1 i B2: si té un nivell inferior a B1 no se li emet cap certificat i si, en canvi, té un nivell superior al B2, se li acredita només el B2.

En aquesta nova edició, el Servei de Llengües ofereix la possibilitat d’inscriure’s a una sessió formativa on s’explicarà amb tot detall com és l’examen, es faran simulacions de proves i es donaran consells de com afrontar-lo.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.