Cursos d’estiu de llengua i cultura occitana (juliol de 2010)

El Cercle d’Agermanament Occitanocatalà (CAOC) organitza cursos intensius d’occità del 28 de juny al 29 d’aquest juliol, de dilluns a dijous de 17 h a 20 h. Els cursos es duen a terme a la ciutat de Barcelona i s’ofereixen dos nivells: iniciació o bàsic (A2) i intermedi 1 (B1.1).

L’occità o llengua d’oc és la llengua romànica pròpia d’Occitània, l’àmbit lingüístic de la qual abraça França, Espanya i Itàlia, en concret, el terç sud de l’Estat francès, la Vall d’Aran i a una franja alpina del Piemont. És la llengua dels trobadors i de la Renaixença occitana, i des de 2006 és llengua oficial a Catalunya segons l’article 6.5 de l’Estatut d’Autonomia.

El Cercle d’Agermanament Occitano Català durant el curs 2008-2009 va iniciar a Catalunya l’ensenyament d’occità seguint les directrius del marc europeu comú de referència per a les llengües. Durant aquest proper curs 2010-2011 durà a terme més cursos i nivells. Aquesta iniciativa pretén introduir en la societat catalana l’estudi de l’occità alhora que, a Catalunya, n’inicia l’aprenentatge reglat, que s’anirà ampliant en anys futurs.

Cursos intensius de llengua i cultura occitanes

Dates: del 28 de juny al 29 de juliol de 2010.
Horari: de dilluns a dijous de 17 a 20 hores (60 hores)
Nivells: iniciació o bàsic (A2) i intermedi 1 (B1.1).

Més informació i inscripcions:

Cercle d’Agermanament Occitano Català (CAOC)
Hotel d’Entitats. Providència, 42
08024 BARCELONA
Tel: 93.284.36.34
a/e: caoc@caoc.cat
Web:http://www.caoc.cat

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.