Per Sant Jordi, viu un món de llengües!

El Servei de Llengües – UAB Idiomes participa aquest any a la diada de Sant Jordi amb l’activitat Un món de llengües i amb una paradeta de llibres a l’edifici M1 del Servei.
Vine a la parada del Servei de Llengües de la plaça Cívica el dijous 22 a partir de les 12h o el divendres 23 d’abril a partir de les 11 h,  o omple el formulari en línia i juga amb nosaltres! Viu un món de llengües i guanya un iPod touch!

Omple la butlleta amb les teves dades i digue’ns en quina llengua estan escrites cadascuna de les paraules dels cartells del vídeo Un món de Llengües.  Tindràs eines que et donaran pistes i sortejarem un iPod touch entre les persones que hi hàgiu participat i hàgiu respost correctament.

Mira el vídeo i participa!

imatge_video_bloc.jpg

També pots participar-hi omplint aquest formulari en línia. La participació està oberta fins al 27 d’abril de 2010.
Demostra que vius en un món de llengües i guanya un iPod touch!

A més a més, durant el dijous 22, a l’edifici M1 del Servei de Llengües hi haurà una parada de llibres, a l’espai que hi ha davant de Secretaria.

Els llibres que s’hi trobaran són per triar i remenar. Si n’hi ha algun (volem dir un per cap!) que us interessa, agafeu-lo. No s’ha de pagar res ni portar res a canvi però s’hi pot col•laborar amb llibres que es tinguin a casa i que es vulguin fer circular perquè poden interessar a algú.
Us hi esperem!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.