Lliga de debat

lligadebat.jpg

La Unitat d’Estudiants i de Cultura organitza la Lliga de debat 2010 de la UAB, que té per objectiu fomentar el diàleg i l’intercanvi d’idees divergents, així com treballar les competències en recerca d’informació, treball en equip, distribució de tasques, escolta activa, rapidesa argumental i expressió oral. La participació en la competició està oberta a tot l’estudiantat de la Universitat Autònoma de Barcelona que estigui matriculat en el present curs acadèmic 2009/2010.
Amb aquesta competició es pretén que surti escollit l’equip que representarà a la UAB a la Lliga de Debat Universitari de la Xarxa Lluís Vives. La competició consistirà en un o més debats entre els equips participants (en funció del nombre d’equips inscrits). El sistema dependrà del nombre d’equips inscrits i s’especificarà al Reglament de la Lliga de Debat Universitari de la UAB 2010, que es farà públic al web de l’ETC-Edifici d’Estudiants i es farà arribar als portaveus de cada equip, per tal que puguin preparar la seva participació.

El tema del debat serà: “Si volem la pau, cal estar preparat per a la guerra?” i la llengua vehicular en el debat serà el català. Se celebrarà a les 12h del 25 de febrer de 2010 en el Teatre de l’ETC-Edifici d’Estudiants de la Universitat Autònoma de Barcelona.
Més informació al següent enllaç.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.