2 pensaments a “Presentació

  1. Com a tècnic superior de suport a la recerca del Servei de Llengües celebro moltíssim l’obertura d’aquest bloc (vaig veure’l abans de les vacances i sospitava que s’havia encallat, però aquesta setmana he vist que pren embranzida) i estic molt interessat a col·laborar-hi. És per això que agrairia una definició més concreta del seu ús, atesa l’existència fins ara d’un web institucional del Servei de Llengües (bàsicament informatiu i promocional) i d’un butlletí intern recentment desaparegut (dedicat al coneixement mutu dels membres de l’SdL). D’altra banda, i com a responsable de formació en virtualitat del Servei, voldria saber si esteu pensant a donar-li també vessant formativa, ni que sigui enllaçant-lo amb els actuals blocs docents de diversos professors.
    Moltes gràcies, i reitero la meva felicitació.

  2. Andreu,

    Estem resituant el sistema de comunicació del Servei, en el qual els blogs hi han de tenir un paper rellevant. Espero que ben aviat en puguem donar notícies a totes les persones que hi treballem.

    Una abraçada i fins aviat,

    Marta E

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.