Avui ha vingut a classe la Núria, una professional que ens ha vingut a fer una xerrada per explicar-nos i endinsar-nos en el món de la gamificació de les tecnologies. És un tema que jo desconeixia per complet i, al principi, estava una mica insegura  però tot i això, he de dir que m’ha resultat una sessió molt profitosa de la qual he extret molts nous aprenentatges, tant conceptuals com funcionals. 

Després de la xerrada, i amb l’hora que ens quedava abans de finalitzar la classe, hem treballat en grup des de l’Scratch i ens hem focalitzat en les fases del nostre projecte. L’hem dividit en fases ja que considerem que hi haurà infants molt entesos amb l’Scratch que podràn arribar més lluny i, en canvi, també n’hi ha que necessiten una meta més propera per tal d’aconseguir realment un aprenentatge significatiu. És una decisió que m’ha agradat molt prendre-la com a grup ja que tot i ser un projecte tecnològic i de programació també pot ser un projecte inclusiu i enriquidor.

Les idees les tenim bastant clares, i ja anem construint damunt d’elles. No obstant, ens han sorgit alguns dubtes que ens ha resolt l’Alejandra a classe.

Fins aviat!