RECORREGUTS 2014

CURSA 9KM – 11:00h

cursa uab 2014 amb la MaratoTV3Cliqueu aquí per accedir al Wikiloc de la cursa, amb tota la informació sobre els desnivells.

Sortim del carrer de la Vila en baixada i quan arribem a la primera cruïlla, girem a la dreta per la ronda de la Font del Carme que voreja Applus (antic Laboratori General d’Assaigs i Investigacions, LGAI), també de baixada, fins a la rotonda que dóna accés al pont que creua l’autopista.

Agafem el pont i creuem l’autopista per arribar a la plana del castell. Seguim en baixada i girem a la dreta per donar la volta al Sincrotró Alba fins arribar a la carretera de Cerdanyola – Sant Cugat, gairebé sempre en baixada. Un cop som a la carretera, girem a l’esquerra i anem en direcció Cerdanyola en terreny pla fins a una rotonda, la passem i comencem a pujar una mica fins arribar al creuament del Castell de Sant Marçal. Enfilem pel carrer d’accés al castell en direcció als seus jardins, sempre en lleugera pujada, hi accedim i girem a l’esquerra deixant el magnífic castell a la nostra dreta. Sortim dels jardins per la part del darrera i tornem al pont pel qual hem passat abans.

Creuem el pont i en arribar a l’altre banda girem a la dreta, una altra vegada per la ronda de la Font del Carme i passem pel costat de les Columnes de la UAB, obra de l’escultor Andreu Alfaro, ara en lleugera baixada, per girar a l’esquerra per l’avinguda de l’Eix Central en direcció al SAF (Servei d’Activitat Física de la UAB). Correm per sota de la passarel·la del SAF fins a la rotonda que dóna accés a l’eix central. Continuem recte, passem pel costat del Rectorat i iniciem una forta pujada de 750 m., deixant la Facultat de Veterinària i l’Hospital Clínic Veterinari a la nostra dreta. Quan som al punt més alt, girem a la dreta pel camí i després a l’esquerra per seguir la Via Verda (aproximadament 500 m.), bastant planer, fins a arribar a la part del darrere de l’estació de FGC de Bellaterra. Finalment, girem a l’esquerra i tornem a l’asfalt per fer els últims metres de cursa fins l’arc d’arribada.

CAMINADA 5 KM – 11:20h

caminada de la cursa uab 2014 amb la MaratoTV3Cliqueu aquí per accedir al Wikiloc de la caminada, amb tota la informació sobre els desnivells.

Sortim del carrer de la Vila en baixada i quan arribem a la primera cruïlla, girem a la dreta per la ronda de la Font del Carme que voreja Applus (antic Laboratori General d’Assaigs i Investigacions, LGAI), també de baixada, fins a la rotonda que dóna accés al pont que creua l’autopista.

Seguim recte i passem pel costat de les Columnes de la UAB, obra de l’escultor Andreu Alfaro, ara en lleugera baixada, per girar a l’esquerra per l’avinguda de l’Eix Central en direcció al SAF (Servei d’Activitat Física de la UAB). Correm per sota de la passarel·la del SAF fins a la rotonda que dóna accés a l’eix central. Continuem recte, passem pel costat del Rectorat i iniciem una forta pujada de 750 m., deixant la Facultat de Veterinària i l’Hospital Clínic Veterinari a la nostra dreta. Quan som al punt més alt, girem a la dreta pel camí i després a l’esquerra per seguir la Via Verda (aproximadament 500 m.), bastant planer, fins a arribar a la part del darrere de l’estació de FGC de Bellaterra. Finalment, girem a l’esquerra i tornem a l’asfalt per fer els últims metres de cursa fins l’arc d’arribada.

CURSA/CAMINADA PER A PERSONES AMB MOBILITAT REDUÏDA (0.48kms)

Circuit mobilitat reduïda - cursa uab 2014Cliqueu aquí per accedir al Wikiloc del circuit per a persones amb mobilitat reduïda, amb tota la informació sobre els desnivells.

La sortida es durà a terme des del carrer de la Vila entre l’Hotel Campus i l’edifici de Vila 2. Sortim en direcció a Vila Universitària, girem a l’esquerra fins arribar a l’Avinguda de Can Domènech per tornar a girar a l’esquerra, i donem tota la volta al l’Hotel Campus fins a l’arribada, situada al mateix punt de la sortida.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.