RECORREGUTS 2016

Tot seguit trobareu mapes i explicació dels recorreguts de La Cursa de la UAB d’enguany. Si voleu més informació, en aquest enllaç accedireu al mapa interactiu elaborat pels nostres companys del LIGIT (Laboratori d’Informació Geogràfica i Teledetecció), on també podreu trobar els enllaços al Wikiloc amb més dades tècniques.

CURSA 10 KM

RECORREGUTCURSA201510KMSortim del carrer de la Vila en baixada i quan arribem a la primera cruïlla, girem a la dreta per la ronda de la Font del Carme que voreja Applus (antic Laboratori General d’Assaigs i Investigacions, LGAI), també de baixada, fins a la rotonda que dóna accés al pont que creua l’autopista.

Agafem el pont i creuem l’autopista per arribar a la plana del castell. Seguim en baixada i girem a la dreta pel carrer Creu Casas; donar la volta al Sincrotró Alba fins arribar a la carretera de Cerdanyola-Sant Cugat, gairebé sempre en baixada. Un cop som a la carretera, girem a l’esquerra i anem en direcció Cerdanyola en terreny pla fins a una rotonda, la passem i comencem a pujar una mica fins arribar a l’encreuament del magnífic Castell de Sant Marçal. Enfilem pel carrer d’accés al castell en direcció als seus jardins, sempre en lleugera pujada, hi accedim i girem a l’esquerra deixant-lo a la nostra dreta. Sortim dels jardins per la part del darrera i tornem al pont pel qual hem passat abans.

Creuem el pont i en arribar a l’altre banda girem a la dreta, una altra vegada per la ronda de la Font del Carme, i passem pel costat de les Columnes de la UAB, obra de l’escultor Andreu Alfaro, ara en lleugera baixada, per girar a l’esquerra per l’avinguda de l’Eix Central en direcció al SAF (Servei d’Activitat Física de la UAB). Correm per sota de la passarel·la del SAF per girar a la dreta pel carrer de les Sitges en direcció a la Escola d’Enginyeria, on comença una llarga pujada, passant per sota de l’edifici fins arribar a l’avinguda de Serragalliners. Girem a l’esquerra i fem tota la pujada fins a la Facultat de Ciències de l’Educació, on tirem cap a l’esquerra per agafar el carrer de l’Escoleta, planer fins la travessera dels Turons; girem de nou a l’esquerra per fer una forta baixada fins a la rotonda que dóna accés a l’avinguda de l’Eix Central. Continuem recte, passem pel costat del Rectorat i iniciem una forta pujada de 750 m., deixant la Facultat de Veterinària i l’Hospital Clínic Veterinari a la nostra dreta. Quan som al punt més alt, girem a la dreta per agafar la Via Verda de Bellaterra (aproximadament 500 m.), bastant planera fins a arribar a la part del darrere de l’estació de FGC de Bellaterra. Finalment, girem a l’esquerra pel carrer de Vila Puig a on tornem a l’asfalt per fer els últims metres de cursa fins l’arc d’arribada.

CURSA/CAMINADA 6 KM

RECORREGUTCURSA20156KMSortim del carrer de la Vila en baixada i quan arribem a la primera cruïlla, girem a la dreta per la ronda de la Font del Carme que voreja el Laboratori General d’Assaigs i Investigacions (LGAI), també de baixada, fins a la rotonda que dóna accés al pont que creua l’autopista.

Travessem la rotonda, i continuem per la ronda de la Font del Carme passant pel costat de les Columnes de la UAB, obra de l’escultor Andreu Alfaro, ara en lleugera baixada, per girar a l’esquerra per l’avinguda de l’Eix Central en direcció al SAF (Servei d’Activitat Física de la UAB). Correm per sota de la passarel·la del SAF per girar a la dreta pel carrer de les Sitges en direcció a la Escola d’Enginyeria, on comença una llarga pujada, passant per sota de l’edifici fins arribar a l’avinguda de Serragalliners. Girem a l’esquerra i fem tota la pujada fins a la Facultat de Ciències de l’Educació, on tirem cap a l’esquerra per agafar el carrer de l’Escoleta, planer fins la travessera dels Turons; girem de nou a l’esquerra per fer una forta baixada fins a la rotonda que dóna accés a l’avinguda de l’Eix Central. Continuem recte, passem pel costat del Rectorat i iniciem una forta pujada de 750 m., deixant la Facultat de Veterinària i l’Hospital Clínic Veterinari a la nostra dreta. Quan som al punt més alt, girem a la dreta per agafar la Via Verda de Bellaterra (aproximadament 500 m.), bastant planera fins a arribar a la part del darrere de l’estació de FGC de Bellaterra. Finalment, girem a l’esquerra pel carrer de Vila Puig a on tornem a l’asfalt per fer els últims metres de cursa fins l’arc d’arribada.

CIRCUIT DE MOBILITAT REDUÏDA (480M)

RECORREGUTCURSA2015MOBREDLa sortida es durà a terme des del carrer de la Vila entre l’Hotel Campus i l’edifici de Vila 2. Sortim en direcció a Vila Universitària, girem a l’esquerra fins arribar a l’Avinguda de Can Domènech per tornar a girar a l’esquerra, i donem tota la volta al l’Hotel Campus fins a l’arribada, situada al mateix punt de la sortida.