RECORREGUTS 2015

Tot seguit trobareu mapes i explicació dels recorreguts de La Cursa de la UAB d’enguany. Si voleu més informació, en aquest enllaç accedireu al mapa interactiu elaborat pels nostres companys del LIGIT (Laboratori d’Informació Geogràfica i Teledetecció), on també podreu trobar els enllaços al Wikiloc amb més dades tècniques.

CURSA 10 KM

RECORREGUTCURSA201510KMSortim del carrer de la Vila en baixada i quan arribem a la primera cruïlla, girem a la dreta per la ronda de la Font del Carme que voreja Applus (antic Laboratori General d’Assaigs i Investigacions, LGAI), també de baixada, fins a la rotonda que dóna accés al pont que creua l’autopista.

Agafem el pont i creuem l’autopista per arribar a la plana del castell. Seguim en baixada i girem a la dreta pel carrer Creu Casas; donar la volta al Sincrotró Alba fins arribar a la carretera de Cerdanyola-Sant Cugat, gairebé sempre en baixada. Un cop som a la carretera, girem a l’esquerra i anem en direcció Cerdanyola en terreny pla fins a una rotonda, la passem i comencem a pujar una mica fins arribar a l’encreuament del magnífic Castell de Sant Marçal. Enfilem pel carrer d’accés al castell en direcció als seus jardins, sempre en lleugera pujada, hi accedim i girem a l’esquerra deixant-lo a la nostra dreta. Sortim dels jardins per la part del darrera i tornem al pont pel qual hem passat abans.

Creuem el pont i en arribar a l’altre banda girem a la dreta, una altra vegada per la ronda de la Font del Carme, i passem pel costat de les Columnes de la UAB, obra de l’escultor Andreu Alfaro, ara en lleugera baixada, per girar a l’esquerra per l’avinguda de l’Eix Central en direcció al SAF (Servei d’Activitat Física de la UAB). Correm per sota de la passarel·la del SAF per girar a la dreta pel carrer de les Sitges en direcció a la Escola d’Enginyeria, on comença una llarga pujada, passant per sota de l’edifici fins arribar a l’avinguda de Serragalliners. Girem a l’esquerra i fem tota la pujada fins a la Facultat de Ciències de l’Educació, on tirem cap a l’esquerra per agafar el carrer de l’Escoleta, planer fins la travessera dels Turons; girem de nou a l’esquerra per fer una forta baixada fins a la rotonda que dóna accés a l’avinguda de l’Eix Central. Continuem recte, passem pel costat del Rectorat i iniciem una forta pujada de 750 m., deixant la Facultat de Veterinària i l’Hospital Clínic Veterinari a la nostra dreta. Quan som al punt més alt, girem a la dreta per agafar la Via Verda de Bellaterra (aproximadament 500 m.), bastant planera fins a arribar a la part del darrere de l’estació de FGC de Bellaterra. Finalment, girem a l’esquerra pel carrer de Vila Puig a on tornem a l’asfalt per fer els últims metres de cursa fins l’arc d’arribada.

CURSA/CAMINADA 6 KM

RECORREGUTCURSA20156KMSortim del carrer de la Vila en baixada i quan arribem a la primera cruïlla, girem a la dreta per la ronda de la Font del Carme que voreja el Laboratori General d’Assaigs i Investigacions (LGAI), també de baixada, fins a la rotonda que dóna accés al pont que creua l’autopista.

Travessem la rotonda, i continuem per la ronda de la Font del Carme passant pel costat de les Columnes de la UAB, obra de l’escultor Andreu Alfaro, ara en lleugera baixada, per girar a l’esquerra per l’avinguda de l’Eix Central en direcció al SAF (Servei d’Activitat Física de la UAB). Correm per sota de la passarel·la del SAF per girar a la dreta pel carrer de les Sitges en direcció a la Escola d’Enginyeria, on comença una llarga pujada, passant per sota de l’edifici fins arribar a l’avinguda de Serragalliners. Girem a l’esquerra i fem tota la pujada fins a la Facultat de Ciències de l’Educació, on tirem cap a l’esquerra per agafar el carrer de l’Escoleta, planer fins la travessera dels Turons; girem de nou a l’esquerra per fer una forta baixada fins a la rotonda que dóna accés a l’avinguda de l’Eix Central. Continuem recte, passem pel costat del Rectorat i iniciem una forta pujada de 750 m., deixant la Facultat de Veterinària i l’Hospital Clínic Veterinari a la nostra dreta. Quan som al punt més alt, girem a la dreta per agafar la Via Verda de Bellaterra (aproximadament 500 m.), bastant planera fins a arribar a la part del darrere de l’estació de FGC de Bellaterra. Finalment, girem a l’esquerra pel carrer de Vila Puig a on tornem a l’asfalt per fer els últims metres de cursa fins l’arc d’arribada.

CIRCUIT DE MOBILITAT REDUÏDA (480M)

RECORREGUTCURSA2015MOBREDLa sortida es durà a terme des del carrer de la Vila entre l’Hotel Campus i l’edifici de Vila 2. Sortim en direcció a Vila Universitària, girem a l’esquerra fins arribar a l’Avinguda de Can Domènech per tornar a girar a l’esquerra, i donem tota la volta al l’Hotel Campus fins a l’arribada, situada al mateix punt de la sortida.

10 pensaments a “RECORREGUTS 2015

 1. Hola Manuel,
  No està previst. La distància que es pot caminar és la de 6km.
  Esperem veure’t igualment a La Cursa de la UAB.
  Salutacions!

 2. Bon dia!

  L’any passat la samarreta tècnica era Nike. Se sap si enguany també ho serà? Me’n recordo que la de l’any passat era realment còmoda 🙂

 3. Hola , m’agradaria saber si per a la cursa de 6 km has d’anar amb un adult, es que tinc 14 anys i m’agradaria saber-ho. Moltes gràcies.

 4. Hola Gumersindo,
  Moltes gràcies pel teu comentari i que t’agradessin les samarretes Nike de l’any passat. Sí que estaven molt bé.
  Properament començarem a publicar la informació sobre tots els aspectes de la cursa, a mesura que es vagin concretant.
  Estigueu alerta al blog i les xarxes socials de la Cursa per les novetats. Enguany hem obert també compte a Twitter: https://twitter.com/lacursadelauab
  Esperem veure’t el 13 de desembre al campus!

 5. Bon dia,

  Som un grup d’alumnes estudiants de periodisme i actualment estem elaborant un reportatge sobre la cursa de la UAB. En aquest sentit, ens agradaria poder parlar amb alguna persona de l’organització el més aviat possible.

  Així doncs, agrairiem el contacte.
  Gràcies.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.