INSCRIPCIONS

Podeu fer la vostra inscripció online AQUÍ.

Inscripcions presencials: a “dBici” (C/ Sant Ramon 116, Cerdanyola).

Data límit d’inscripció:

Online: fins el divendres 16 de desembre a les 23:59:59h.

Presencials:

 • el dissabte 17 de desembre, de 10 a 13h, a la sala Martí i Franquès de l’Hotel Campus, durant el lliurament de dorsals
 • el diumenge 18 de desembre, a la sala Martí i Franquès de l’Hotel Campus, durant el lliurament de dorsals, de 7:30 a 10h (una hora abans de l’inici de la prova)

Preus de les inscripcions

El preu de la teva inscripció depèn dels següents factors:
– si fas cursa de 10KM, cursa de 6KM, caminada de 6KM o caminada/circuit de mobilitat reduïda
– si tens o no xip groc
– si estàs o no federat

El xip només és obligatori pels participants a la cursa de 10KM i a la cursa de 6KM. Qui no tingui xip groc ha de llogar un xip blanc, que servirà només per a aquesta cursa, i que cal retornar a la seva finalització.

L’assegurança és obligatòria per a tothom: participants a la cursa de 10KM o de 6KM, la caminada de 6KM i el circuit per a mobilitat reduïda. Qui estigui federat, ja compta amb una assegurança.

El preu base per participar és de 10 €.
A aquests 10 € cal sumar, si escau:
– 2 € pel lloguer del xip blanc
– 1,50 € per a la contractació de l’assegurança esportiva puntual

Així doncs, els preus són els següents:

    Cursa de 10KM

  • Participants cursa 10KM amb xip groc i federats: 10 €
  • Participants cursa 10KM amb xip groc i no federats: 11,50 € (per contractar una assegurança esportiva puntual).
  • Participants cursa 10KM sense xip groc i federats: 12 € (pel lloguer del xip blanc).
  • Participants cursa 10KM sense xip groc i no federats: 13,50 € (pel lloguer del xip blanc i per contractar una assegurança esportiva puntual).

    Cursa 6KM

  • Participants cursa 6KM amb xip groc i federats: 10 €
  • Participants cursa 6KM amb xip groc i no federats: 11,50 € (per contractar una assegurança esportiva puntual).
  • Participants cursa 6KM sense xip groc i federats: 12 € (pel lloguer del xip blanc).
  • Participants cursa 6KM sense xip groc i no federats: 13,50 € (pel lloguer del xip blanc i per contractar una assegurança esportiva puntual)

    Caminada 6KM

  • Participants caminada 6KM federats: 10 €.
  • Participants caminada 6KM no federats: 11,50 € (per contractar una assegurança esportiva puntual).

   Circuit mobilitat reduïda

  • Participants mobilitat reduïda 480M federats: 10 €.
  • Participants mobilitat reduïda 480M no federats: 11,50 € (per contractar una assegurança esportiva puntual).

50 pensaments a “INSCRIPCIONS

 1. Hola! M’he inscrit a la cursa de 6km avui mateix. He rebut totes les confirmacions al correu, al mobil i he pogut inscriure’m correctament. Però a l’hora de veure si realment estava inscrita a http://www.cursauab.cat/inscrits no apareixo enlloc. Com puc arreglar-ho? Tinc el comprovant de pagament i he rebut un correu de confirmació.
  Ho he fet juntament amb una amiga i ella sí que aparareix.

  Espero alguna resposta que m’ho solucioni! Gràcies!!

 2. Hola, porto un grup de noies que es volen apuntar. Fem la inscripció de forma individual, o hi ha algún mecanismo diferent per a grups?
  Gràcies

 3. Hola! Estic interessada en fer la cursa de 6km però no acabo d’entendre el tema dels xips. Agrairïa si em podeu detallar la diferència entre xip groc i xip blanc.

  Gràcies!!!!

 4. Hola Sara,
  Gràcies pel teu interès en La Cursa de la UAB. Et deixem un enllaç de l’empresa Championchip, encarregada del cronometratge de La Cursa on ho explica tot:
  http://www.championchip.cat/web/tipus-de-xips/
  Els xips es lliguen a les vambes i serveixen per registrar el temps d’un/a corredor/a. El xip groc és propietat del/a corredor/a (per qui en fa moltes de curses) i el blanc es lloga per una sola carrera i s’ha de tornar. Esperem haver aclarit els dubtes i fins el 13 de desembre!

 5. Hola!!

  L’altre dia em vaig inscriure a la cursa i per equivocació vaig seleccionar fer el recorregut de 6km correns, quan el que volia era fer els 6 km caminant. Ja he fet tot el pagament i l’inscripció com si fes la cursa correns, però volia saber si hi ha alguna possibilitat de modificar l’inscripció i passar a fer els 6 km però caminant.

  Moltes gràcies!!

 6. Hola Alejandra, no et preocupis. El nostre equip tècnic s’encarrega d’arreglar-ho per tal que puguis fer la caminada. Ens veiem a la cursa!

 7. Bon dia,
  Voldria saber quan es podrá recollir la samarreta i el xip per els inscrits a la cursa de 6 km?
  Moltes grácies!

 8. Hola Juan Pablo, gràcies per participar a La Cursa de la UAB. Properament inclourem al blog tota la informació sobre la recollida de dorsals i samarretes. Us demanem que ho consulteu en uns dies aquí o a les xarxes socials de La Cursa. Ens veiem el 13 de desembre!

 9. Bon dia, em dic Jordi i soc atleta discapacitat. Voldria participar a la cursa de 10 km amb la meva cadira de rodes + batec manual.
  Us demano autorització per poder formalitzar la inscripció.

 10. Hola Beatriz, gràcies per participar a La Cursa de la UAB. Properament inclourem al blog tota la informació sobre la recollida de dorsals i samarretes. Us demanem que ho consulteu en uns dies aquí o a les xarxes socials de La Cursa. Ens veiem el 13 de desembre!

 11. Hola Jordi, un company del nostre equip tècnic es posa en contacte amb tu el més aviat possible. Gràcies per participar a la Cursa de la UAB!

 12. Hola,
  Sí, cal que feu la inscripció individualment.
  Aquí tens la data límit d’inscripció:
  Online: fins el dijous 10 de desembre a les 23:59:59h.
  Presencials: al lloc de la cursa, fins a una hora abans de l’inici de la prova.
  Gràcies per participar a La Cursa de la UAB!

 13. Hola Juan Pablo, aqui tens la info de la recollida de dorsals i/o xips:

  A la sala Martí i Franqués de l’Hotel Campus, en els següents horaris:

  dissabte, 12 de desembre, de 10 a 13h
  diumenge, 13 de desembre, de 7:30 a 10h

  Caldrà portar un document acreditatiu (DNI, NIE o passaport) per recollir el dorsal i la samarreta i, si correspon, el xip. Els menors de 18 anys hauran de presentar una autorització d’un dels pares i/o tutors.

  Es pot recollir el dorsal d’una altra persona portant fotocòpia del DNI d’aquesta persona i el mail o resguard confirmant la seva inscripció.

 14. Hola Beatriz, aquí tens la info de la recollida de dorsals i/o xips:

  A la sala Martí i Franqués de l’Hotel Campus, en els següents horaris:

  dissabte, 12 de desembre, de 10 a 13h
  diumenge, 13 de desembre, de 7:30 a 10h

  Caldrà portar un document acreditatiu (DNI, NIE o passaport) per recollir el dorsal i la samarreta i, si correspon, el xip. Els menors de 18 anys hauran de presentar una autorització d’un dels pares i/o tutors.

  Es pot recollir el dorsal d’una altra persona portant fotocòpia del DNI d’aquesta persona i el mail o resguard confirmant la seva inscripció.

 15. Hola, vull fer la caminada amb 2 nens (8 i 3 anys). Els he d’inscriure a tots dos? Tindran samarreta? He vist que hi ha pujada, es pot portar un cotxet de nen? Moltes gràcies!

 16. Hola Hanna, com són una cursa i una caminada solidàries, tots els participants han d’estar inscrits i haver abonat la inscripció, que conté una assegurança d’accidents. Tot i que els més petits, menors de 8 anys, se’ls considera un “tot” amb els seus pares, per lo qual el nen de 3 anys podria venir sense inscriure’s. Això sí, no comptaria amb l’assegurança de La Cursa (ni samarreta), i davant de qualsevol imprevist està sota la teva responsabilitat. El nen de 8 anys cal que estigui inscrit. Pel que fa a la pujada i el cotxet, no hauries de tenir problemes. Ens veiem el 13 de desembre!

 17. Hola!

  He fet la inscripció en nom de Laura Monleon Parra però vull imprimir el full o resguard. Com ho puc fer?
  Una altre pregunta: Tema dorsal, on s’ha d’anar a buscar?
  Moltes gràcies per la resposta.

 18. Hola! El meu fill de deu anys es vol inscriure a la cursa de sis quilòmetres. Jo també la faria. És possible? Teniu límit d’edat? Moltes gràcies per la resposta!

 19. Hola Marta
  Tens tota la informació a l’apartat Reglaments 2015.
  Gràcies per participar a la Cursa de la UAB!

 20. Hola bona nit,
  Estic inscrit a la cursa de 10km però voldria cancel·lar la inscripció. Com ho puc fer? És possible? Em retornen els diners del cost de inscripció?
  Gràcies.

 21. Hola Arnau, al final de la pàgina Reglament 2015 ve explicat: Baixa / anul·lació: No es reintegrarà l’import de les inscripcions a les diferents modalitats.
  Al ser una cursa solidària, l’import es destinarà igualment a La Marató, tot i que no s’hi hagi participat. Gràcies per la teva comprensió. Salutacions!

 22. Hola Cris,
  els nostres companys de l’equip tècnic estan mirant de fer-te el canvi. Gràcies per participar a La Cursa de la UAB!

 23. Hola Sandra, tens tota la informació a la pàgina Reglament 2015 d’aquest mateix blog. Gràcies per participar a la Cursa de la UAB!

 24. Hola,
  Jo hem vaig inscriure amb la meva filla per la caminada i per un problema familiar greu no vam poder participar ni anar a recollir les samarretes. Hi ha alguna possibilitat de poder aconseguir les samarretes?

  Gràcies

 25. Hola Mila, malauradament aquest any no tenim servei de recollida de samarretes posterior a la data de la cursa. Moltes gràcies per col·laborar amb la Cursa de la UAB i La Marató igualment!

 26. Hola, m’agradaria saber on s’ha de fer el pagament ja que al full d’inscripció no hi veig cap opció que ho posi.
  Gràcies

 27. Hola, quan cliquis a “Confirmar inscripció” podràs fer el pagament amb tarja.
  Gràcies per participar a La Cursa de la UAB!

 28. Gracies. Una altra cosa, a la Informació que vau enviar en els anteriors comentarios sobre la recollida de dorsales posa una data i al reglamento una altra. Quina es la bona?

 29. Hola Mar
  els anteriors comentaris són del 2015. El reglament 2016 conté la informació d’aquesta edició.
  Salutacions!

 30. Hola,
  Us volia demanar un favor. Em dic Maria Josefa Sabriá Pau. Em vaig inscriure aquest divendres 18 de novembre junt amb la meva germana. Vaig revisar el llistat d’inscrits i em va semblar que tot estava bé però avui m’he adonat de que el meu primer cognom el vaig escriure malament (Sabiria); hauria d’haver escrit Sabriá.
  ¿Podeu canviar-ho vosaltres o he de fer la gestió en algun altre lloc?
  Moltes gràcies

 31. Hola Maria Josefa, el nostre equip tècnic ho està mirant i et contactaran. Moltes gràcies per participar a La Cursa de la UAB!

 32. Hola m’he inscrit a la cursa de 10 km ara mateix, però ala confirmació de dades de despres de realitzar el pagament, em sort que estic apuntat a la cursa de 6 km, i jo me he apuntat a la de 10km, que puc fer?

 33. Hola Jonathan, moltes gràcies per la teva participació a La Cursa de la UAB. He passat la teva consulta als nostres companys de la comissió tècnica, que es posaran en contacte amb tu. Ens veiem el 18 de desembre!

 34. Yo quiero participar de la caminata de 6km con mi hija de 6 años… ¿Es posible hacer la caminata con ella? ¿Puedo inscribirla también?

  Gracias, saludos
  Alejandra

 35. Hola Alejandra, todos los participantes mayores de 8 años deben estar inscritos y haber abonado la inscripción, que contiene un seguro de accidentes. A los más pequeños, menores de 8 años, se les considera un “todo” con sus padres, por lo que tu hija de 6 años podría venir sin inscribirse. Eso sí, no contaría con el seguro de La Cursa, así que ante cualquier imprevisto iría bajo tu responsabilidad. Muchas gracias por participar en La Cursa de la UAB!

 36. Hola, me he inscrito hoy en la cursa pero tengo una duda.

  Quisiera saber si esta carrera queda registrada en la web de Championchip (xipgroc.cat) ya que en la zona de mis inscripciones no aparece esta carrera.

  Desde ya muchas gracias.

  Un saludo

 37. Hola Cinzia, al rellenar el formulario de inscripción has tenido que responder obligatoriamente si tienes o no xip groc. La obligatoriedad de la pregunta ya indica que la carrera queda registrada en Championchip. Quizá haya un error en el mapa de la zona. Gracias por tu participación!

 38. Hola, m’agradaria saber quins requesits hi ha per apuntar-se a l’opció de movilitat reduida, si es que n’hi han.
  Per exemple, en el meu cas sóc una dona embarassada de 8mesos i m’agradaria anar amb la meva filla de dos anys. Es això possible?
  Entenc que la nena no d’hauria d’inscriure, m’acompanyaria amb la cadireta.
  Moltes gràcies.

 39. Hola Maria, no hi ha cap problema en què participis. Pel que fa a la nena: als menors de 8 anys se’ls considera un “tot” amb els seus pares, per lo qual podria venir sense inscriure’s. Això sí, no comptaria amb l’assegurança de La Cursa, que està inclosa en el preu de la inscripció, i davant de qualsevol imprevist està sota la teva responsabilitat. Ens veiem diumenge!

 40. Hola Óscar, en la página Reglament tienes la información. La persona a quien autorices debe traer el mail de tu inscripción. Saludos!

 41. Hola,

  M’acabo d’nscriure a la cursa i volia fer-ho a la caminada ja que anem un grup d’amics. Ho podeu canviar? No cal que em retorneu la diferència econòmica.

  Gràcies.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.