Informació pràctica: data límit d’inscripció i recollida de dorsals

Tot i que podeu trobar tota la informació en les pàgines d’aquest blog, a continuació fem un resum dels temes més preguntats:

INSCRIPCIONS

Data límit d’inscripció:

Online: fins el dijous 10 de desembre a les 23:59:59h.

Presencials:

 • el dissabte 12 de desembre, de 10 a 13h, a la sala Martí i Franqués de l’Hotel Campus, durant el lliurament de dorsals
 • el diumenge 13 de desembre, a la sala Martí i Franqués de l’Hotel Campus, durant el lliurament de dorsals, de 7:30 a 10h (una hora abans de l’inici de la prova)
 • ATENCIÓ: EL PREU DE LES INSCRIPCIONS PRESENCIALS I ONLINE S’INCREMENTA AMB 5€ DE DESPESES D’ADMINISTRACIÓ A PARTIR DE L’11 DE DESEMBRE (INCLÒS).

_MG_2300RECOLLIDA DE DORSALS I/O XIPS

A la sala Martí i Franqués de l’Hotel Campus, en els següents horaris:

 • dissabte, 12 de desembre, de 10 a 13h
 • diumenge, 13 de desembre, de 7:30 a 10h

Caldrà portar un document acreditatiu (DNI, NIE o passaport) per recollir el dorsal i la samarreta i, si correspon, el xip. Els menors de 18 anys hauran de presentar una autorització d’un dels pares i/o tutors. Es pot recollir el dorsal d’una altra persona portant fotocòpia del DNI d’aquesta persona i el mail o resguard confirmant la seva inscripció.

10 pensaments a “Informació pràctica: data límit d’inscripció i recollida de dorsals

 1. Buenas, quiero hacer la caminata de 6 km con mis dos niñas pequeñas, la pequeña irá en su cochecito.
  Veo que por el recorrido no hay problema…..pero…¿¿¿¿hay posibilidad de comprar camiseta para los niños que no están apuntados por edad en la cursa y van con autorización?????

  Muchas Gracias

 2. Hola Eva, al ser una carrera y caminata solidarias, todos los participantes deben estar inscritos y haber abonado la inscripción, que contiene un seguro de accidentes. Aunque a los más pequeños, menores de 8 años, se les considera un “todo” con sus padres, por lo que pueden venir sin inscribirse. Eso sí, no cuentan con el seguro de La Cursa, así que ante cualquier imprevisto van bajo tu responsabilidad. Si no están inscritos no reciben camiseta y éstas no se pueden comprar sueltas, lo sentimos. Os esperamos el 13 de diciembre!

 3. Bon dia, volia preguntar-vos sobre les samarretes.
  Entenc que als inscrits, ens donareu noves? O fem servir les de l’any anterior?
  En cas que ens doneu noves, quan i per on hauríem de passar a buscar-les?

 4. Bones estic intentant fer la inscripció i el pagament desde Andorra i am tarjeta de credit andorrana i no em deixa,com ho podría fer (son dos inscripcions una amb xip i l’altre no).gracies

 5. Hola Alex
  ja t’hem respost a l’anterior comentari que ens vares deixar. Et contactaran companys de l’equip tècnic per ajudar a resoldre el pagament. Gràcies per participar a la Cursa de la UAB!

 6. Hola Yolanda, sí, el recàrrec és a partir del dia 11 de desembre. Gràcies per participar a la Cursa!

Els comentaris estan tancats.