El matrimoni HongHoward and Edna Hong

 

Ens assabentem de la mort el 16 de mar莽 d鈥檃quest any 2010 del Doctor en Filosofia per la Universitat de Minnesota Howard Hong, que junt amb la seva dona Edna Hong, desapareguda l鈥檃bril del 2007, van desenvolupar una apassionada i llarga tasca entorn la figura de l鈥檈scriptor dan猫s Soren Kierkegaard. Ultra la traducci贸 a l鈥檃ngl猫s del seus treballs, i la creaci贸 de nombrosos cursos, van fer donaci贸, ja l鈥檃ny 1976, de la seva biblioteca sobre el fil貌sof que va esdevenir la famosa Howard and Edna Hong Kierkegaard Library, un centre altament prestigi贸s d鈥檈studi i refer猫ncia obligada per a qualsevol persona interessada en聽la figura del pol猫mic pensador dan猫s.

Serveixi aquest apunt per a homenatjar, des d鈥檃quest bloc fruit d鈥檜n simple lector apassionat de Kierkegaard, la seva enorme figura intel路lectual i humana聽d’ambd贸s estudiosos i escriptors.