Març 2019 – preparant la campanya

Aprofitant els darrers dies d’hivern, s’ha fet una nova visita al jaciment de les Colomines A, per programar la propera campanya d’excavacions. En els darrers mesos, l’Ajuntament ha millorat les condicions de salvaguarda del jaciment, construint una tanca de fusta al voltant per tal de què els visitants puguin gaudir de les restes sense entrar a la zona de treball.

Tanques al voltant del jaciment

També s’ha elaborat un cartell explicatiu de les excavacions que s’estan duent a terme al fòrum.

Cartell del jaciment

La propera campanya té com a objectiu organitzar millor l’espai, excavant una zona propera a l’església de la Mare de Déu dels Àngels, per tal de canviar el curs de la via que travessa el jaciment, i que aquesta passi més a prop de l’església. D’aquesta manera, en properes campanyes es podrà excavar tot l’espai central, i que sigui visible tant el temple com l’espai contigu del podi.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.