Prospecció geofísica – Maig 2016

Per completar la informació sobre la Iulia Libica romana, sempre havíem pensat que calia conèixer millor el turó de Puig Castell, a on es troben les restes del castell d’època moderna. Es tracta d’un espai en el qual s’havia documentat ceràmica ibèrica, romana i medieval; per la qual cosa es creia que es trobaria restes d’hàbitat d’aquests períodes.

Resistivitat Puig-Castell - maig 2016

Resistivitat Puig-Castell – maig 2016

El dia 16 de maig vam fer una primera prospecció geofísica de resistivitat elèctrica amb un Geoscan RM-15D de la plana que es troba davant de l’entrada de l’actual castell d’època moderna. Es tracta de dos quadres de 30×30 metres, amb un petit relleu, que concentrava enderrocs del fossar de l’antiga fortalesa.

El treball de camp el van realitzar la Júlia Miquel, Helena Burgo, Oriol Achón i Cèsar Carreras.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *